![]() |
Re: Drag Race: BMW M5 vs. Nissan GT-R (plus altele)
De acord cu tine. Asa daca punem de la Sedan la Sedan, iti mai aduci aminte testul intre Cadillac CTS-V si Bmw M5 tot asa a cam luat-o coaja Bmw-u, insa nu prea mi se pare masina de bagat pe circuit.
|
Ai dreptate. In general cursa nu e facuta ca sa isi bata joc de o anume masina, ci cu scop informativ, parerea mea. Adica din o anumita suma de bani ce poti sa iti iei? O masina mai calma, M5 sau GT-R-ul? Daca iti place mai mult luxul vei alege M5, daca vrei mai mult performante iei nissan-ul. Asta cred ca vrea sa arate filmuletul.
|
Quote:
|
Un mic offtopic. Cum e la voi cu inmatricularea? Ca aici in danemarca e crima. Cum se calculeaza in Sweden?
|
acum hai sa incepem sa ne contrazicem si pe episodul 2, lp-ul cu gt2-ul...:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
He he, stii cum e? E mentalitatea aia, BMW-ul este ca Titanicul. La prima vedere indestructibil (de neintrecut). Asta nu inseamna ca e masina proasta, inseamna ca sunt si altele mai bune, chiar daca "suna bizar". |
Quote:
|
""It is better to make torque at high rpm than at low rpm, because you can take advantage of gearing!" iti spune ceva chestia asta ?a scos-o Platon nu eu!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:
Platon (Greacă: Πλάτων; Plátōn) (n. cca. 427 î.Hr. — d. cca. 347 î.Hr.) a fost un filozof al Greciei antice. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol: Felicitari ! Cred ca cei de la BMW ar trebui sa te plateasca pentru indarjirea eroica cu care le aperi produsele. Oricum mare Sef multumesc ca m-ai facut sa zimbesc in aceasta dimineata prin argumentatiile tale "deosebite" :D:D By the way Platon al tau se numeste Bruce Augenstein iar citatul este din articolul Torque and Horsepower. |
Quote:
|
:D:D:D:D E acu nu te mai oftica inutil, ai scapat porumbelul, las-o asa cum a picat ca sti cum e cine se scuza se acuza :lol::lol::lol::lol:
Apropo cand il mai vezi pe Plato(n) transmite-i salutari si ca il astept impreuna cu Socrate sa mai discutam nitel daca e optim raportul final din cv de M5 :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vezi ca se scrie Nissan nu "Nisan". |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning