![]() |
Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=
fetele s`au descurcat foarte bine, la fel si baietzii, mai multe detalii in cateva zile
|
Castigatorii ... ?
|
Quote:
fotografii?? |
Pana la urma de ce nu a castigat LAO?
|
A castigat LAO.
|
"MULTUMIM BAIETZILOR DIN EXTREME PENTRU AJUTORUL ACORDAT".. - cei care au fost jtiu de ce vorbesc!
|
cum o autocaracterizati
|
felicitari pt cursa...:D a fost foarte bine in ce ma priveste si spun asta pt ca la cate carcoteli am auzit(mai bine nu mai zic nimic...:rolleyes2 )
nu stiu de ce va plangeti ar fi trebuit ca toata lumea sa vina acolo de fun in nici un caz pt premii... pt mine prima cursa a fost"prea tare"...felicitari inca o data tuturor si mai ales ghost team;) . ps. ...pupici |
totusi a fost cineva care a facut macar 2, 3 poze?
|
Mie mi-a placut...chiar daca, dupa parerea mea, cursa a fost stricata de Roverul acela, care dupa "petrecerea" care a dat-o, mai mult de jumate din spectatori au plecat, inclusiv ziaristii, cameramanii si fotoreporterii. In rest toate bune si frumoase. vad ca multi au zis ca a fost traseul naspa. era vorba de 8 martie, chiar daca aceasta cursa a fost organizata pe 19. nu puteam sa o organizam pe 12 datorita vremii (cei din craiova stiu), si nici in cursul saptamanii cand nu venea nimeni. Sper ca acel Sebastian care cred ca are ceva cu acest club, nu stiu ce, sa mai lase ironiile si comentariile stupide la o parte. chiar daca eu am 15 ani cred ca stiu sa ma exprim mai frumos ca tine...si mai esti si moderator pe deasupra...asteptam pozele si filmuletele, iar dupa astept si pareri. ciao all, si bafta ;)
|
Quote:
SURSA. |
Felicitari LAO pentru cel mai bun timp din cursa, si cea mai buna prestatie. Un adevarat maestru al volanului ;)...bafta in continuare, te mai asteptam si la alte curse
|
Mulţumesc, dar se pare că nu a fost chiar aşa. Acum am vorbit cu cineva care mi-a spus că cel mai bun timp l-a scos băiatul cu Solenza galbenă, care din câte ştiam eu făcuse traseul şi nu avea voie să participe la concurs sau cel puţin nu oficial. Dacă făceam şi a doua manşă altele erau datele problemei, cu toate antrenamentele lor de dinaintea cursei. Dacă am scos timpul pe care l-am scos încă din prima manşă, fără să mai fi făcut traseul vreodată, mă gândesc că mergeam mai tare in a doua. Deh! Asta e!
Quote:
SURSA |
cred ca ar trebui felicitati si cele 2 masini de la X Team Racing Club Constanta , au avut drum lung pana la Craiova din CTA! regretam ca nu am putut sa venim cu mai multe masini dar dupa cum stiti ne pregatim si noi masinile pt un super concurs cu care speram sa spargem gheatza anu asta , si mai ales cel de pe 31 aprilie de pe aeroportul kogalniceanu! din cate am intele din cele 2 masini de la X Team Racing Club , una a luat locu 3 la grupa mica , iar cealanta locu 2 sau ceva de genu la craiova! respect , membru X Team Racing Club Constanta
|
uitati aici clasamentele( de fapt foile cu timpii si penalizarile). daca vreti penalizarile scrise de cei din ghost si pe care le-am centralizat eu le pot scana si pe acelea.
https://img116.imageshack.us/img116/4...b4metri9js.jpg https://img229.imageshack.us/img229/2...e4metri0qf.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning