![]() |
Re: Ce sisteme audio avem acasa ?!?
Quote:
|
Eu am o combina LG, am luat un cablu Jack -> Jack ( Microfon -> Placa sunet ) am facut o mica modificare la boxe si gata ! Am sistem audio :lol: ... se aude smeker :wink: ... incercati ! Merita :wink:
|
sistem genius 5.1 telecomada subwofer 150 w reali si daram cotetu cu el
|
un sistem philips..si 2 boxe :-)
|
Logitech z5500 de la logitech politia a venit de n ori kt lam dat la maxim asta e kt oi trai disper vecini :D cat noi mai trai dispara urmasi mei vecini :D
|
Quote:
glumeam.. eu am sistem bose 5+1 |
Sisteme audio pentru casă
Cu ce va laudati ca terozitati vecini ??:D:D,ce sisteme aveti ,puterea lor,sunteti multumit de el?
Last EDIT: Unde aveti asezat subwooferul?:D Daca tot am deschis topicul asta am sa incep eu . Am 2 sisteme silver crest 2.1 ,de 40 w rms fiecare ,si le-am conectat intre ele:D .... Ce sa zic se aud belea ,mai ales bassu ,care este unul rotund si zic eu ca e destul de bun pt o camera:D |
Re: Ce sistem audio aveti in casa?
Eu am un sistem 5.1 Logitech X-540
|
am un sistem 5.1 Genius SW-HF de 150 W RMS
|
Eu am Logitech X-350 5.1 75W,150 maxim.
Il tin decat 2.1, ca nu suporta placa audio toate boxele. E un sistem super,calitate,bass,super! Subwoofer-ul il am jos la piciore:D,sa simt cum vibreaza:D,si il tin oprit,adica la minim(subwooferu),ca se aude prea tare si asa. Nu am dat niciodata la maxim,mie frica:???:.Doar la 25% se scutura spoturile din tavan... |
Quote:
Daca vrei sa simti si mai tare senzatia pune-l intr-un dulap si o sa se auda mult mai bine :D ,ca face rezonantza mai mare:d ,eu acolo am puse cele 2 woofere |
Pai am birou mare,si jos,wooferu e ca intr-un dulap,din 3 parti e inconjurat de lemn,are rezonanta foarte mare.
Nu glumesc cu spoturile,si nu lam dat la maxim... Daca doresti,si treci prin TM,anunta-ma si ne intalnim si iti arat:D. |
Quote:
|
Cand/Daca treci,ma anunti:).
|
pe langa faptului ca topicul de la bun inceput mi s-a parut o aberatie... l-ati transformat intr-un chat. Sfat: faceti schimb de id-uri si acolo programati-va intalnirea.
Topic inchis. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning