![]() |
Re: Opel Kadett GSI vs. VW Golf II GTI
daca ar fi 2 exemplare noi scoase pe poarta fabrici ar fi foarte greu de ales...
din punctul meu de vedere... eu am avut golf 1 gti acum multi ani si kadett gsi aman2 sunt fantastice |
Golful 1 gti deja e vis , cel putin din punctul meu de vedere. Ma rog.....au continuat cu 2..... dar de la 2 incolo nu prea le-a mai reusit. Opel-ul a scos astra care mentine traditia si clar astra e peste g3 gti nu?
|
Da Boby din nefericire...ramanand strict la cele mentionate mai sus..as alege Opelul.Din pacate pentru mine au fost o dezamagire mare Golf III Gti si Golf IV Gti..
Fiind un fan inarait al masinilor de mici dimensiuni...am testa..(si prin prisma serviciului) pe care l-am avut la momentele respective mai toate modelele de acest gen.Astfel decat golf....mai bine Clio Wililams..care are o tinuta de drum exceptionala. Vw a "renascut" in momentul in care GTI V a aparut pe piata,motorul de 2L FSI fiind desigur o baza buna de plecare pentru o masina...cu un ....caracter sportiv sa zicem. Pe vremuri...cand participam la liniute.."pe vremuri" eram eu cu golful si Dodo..care avea o Astra 1.8 de 125cp!!Aveam nopti intregi impreuna cu Micutzu D-zeu sa-l ierte..in care ne dadeam non stop...si desi golf avea....145-150cp...nu putema sa-l bat decat daca nu greseam plecarea...ceea ce spune multe Uga |
Nici eu nu asi fi crezut cat de grave sunt motoarele SFI pana nu am vazut unu...
Era putin modificat... injectoare de LET o volanta mai usoara si dastea mai mici... buton pt sonda lambda si etc.... deci tragea masina aia in ultimu hal... batea si vr6 si urs cu 2.5 24v a stat bine de tot si cu un LET |
Urs 2,5 am batut si eu cu micul c20ne cu mici interventii la el :)
|
Fiecare persoana va tinti spre masina care o iubeste cel mai mult!
Unii cu Kadett si unii cu Golf Intradevar sfi are injectia mai buna dar si din kr se poate scoate putere... Si dak se mai pun si carburatoare pe motoru de golf.... |
Da.... e treaba cu carburatoarele pe motorul kr , insa am vazut carburatoare puse pe sfi si am ramas uimit . Insa deja deviem de la subiect.....aici se discuta de masini stock si nu are rost sa intram in polemici.
|
alege kadette-ul si daca ai probleme in gasirea pieselor sau orice late tipuri de probleme io ma las de fumat:P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
e interesanta idea cu carburatoarele pe SFI ... dar daca nu are in capota o priza de aer directionata catre carburatoare nu vad ce randament dau alea .. probabil s-a inventat carburatoarele care trag mai bine pe aer cald si eu nu stiu :lol:
|
Pune tu Cristache carburatoare pe kr...si iti vin exact cam dupa radiator.....deci e mai indicat sa pui pe sfi :P
|
Quote:
|
pai eu am vorbit la momentul respectiv din punct de vedere al pieselor care se gasesc in egala masura si pt una si pt cealalalta...si in plus kadettu are o forma mai aerodinamica si testand ambele modele eu una am fost multumita de amandoua,dar inima mi-a ramas tot la kadett...era o simpla opinie pt ca in plus uneori parerea celor din jur conteaza mai putin in comparatie cu gusturile tale
|
vorbind de masini stok;kadett gsi 150 cai x 402m=15,7sec, oare ce golf2 bate timpul asta exclus g 60-ul de 210 cai ca-i cu mult peste kadett ca putere
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning