![]() |
Re: concurs
L-ai dat de gol :))
|
dc sa nu o fac ?? ori facem pe bune ori trisam din doua , una ;) ce evacuarea mea facem aici :lol::lol:
|
Quote:
omule conteaza doar poza iti place ce vezi ma votezi nu iti place ce vezi nu ma votezi nu e vorba de "tuning" la motor sau mai stiu eu ce fiecare posteaza ce poza vrea ce ce vrea sper ca neam inteles(daca citesti postul ala lung si plictisitor scrie orice joc vrei) le:sper sa nu fiu inteles gresit dar mi se pare o prostie sa fiu acuzat ca trisez cand am spus "orice joc pentru pc" :rolleyes2 diseara se face poll :!: sa se anunte care mai are de lucru sa stiu cum fac |
4 Attachment(s)
Supra by DvD (burnout in 6th gear ;) )
|
7 Attachment(s)
Supra mea:arrow:
|
se face poll
daca mai are careva sa posteze sa o faca ACUM sa nu avem discutii pollul se face diseara la ora 7 |
Re: Concurs
tema:mazda rx8
timp de lucru:4zile(dupa caz o mai lungim daca trebuie) nr de poze:6 poze |
6 Attachment(s)
RX8:arrow:
|
6 Attachment(s)
RX-88)
|
6 Attachment(s)
6 poze sa fie!
|
6 Attachment(s)
Mazda Rx*8
|
6 Attachment(s)
Plictiseala. Circuitul de drift era un downhill pe Lighthouse iar sprint-ul era un Reverse Eagleridge Estates(deci downhill). Beat those scores!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Auzi Dragos daca iti fac scorul dai o naveta de bere ?!?
on : RX8 |
Record-ul acela la sprint am uitat sa precizez ca este fara a folosi NOS. NOS mi se pare o chestie care nu are ce cauta decat pe o masina de drag. Ar fi frumos sa facem concurs de Scoruri la drift si sprint...pt ca un concurs de design nu prea isi are rostul....Scoate timp mai bun ca ala...fara nos...si apoi iti arat timp si mai bun:)) I DARE YA' :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning