Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/14095-masini-1-mil-euro-prezentate-midnight-racers.html)

AlecsM 10-03-06 00:35

Re: Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!!

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Misto :lol: :lol: :lol: :!:

Cu cerculetele sta mai rau se misca mai lent si ies melculete.:D

Serios ce naiba doar voi vorbiti de ce o sa faceti?
Nu era mai bine sa fiti o surpriza, mai ales ca acum sunteti un club respectabil?

BINE DA TU SINCER STII CE MASINI VOR VENI ?????????????
STII INAFARA CA SUNT MASINI D "1 MIL EURO" SI PESTE 5.000 CP ALTE AMANUNTE ??????????

DA-MI UN RASPUNS SINCER SI ZI-MI ACUM CA SE CUNOSC DOAR ACESTE 2 DETALII NU ESTI MAI CURIOS SA VEZI DESPRE CE E VORBA !!!! PLS SINCER !!!
SI ORICUM NOI NU AM SPUS DECAT 2 % DIN CE VA FI ACOLO !!! ;)

ono41 10-03-06 00:55

Rog moderatorii sa stearga toate posturile cu tenta rautacioasa.
Noi, MR, prin acest topic am vrut doar sa anuntam k suntem prezenti la urmatorul eveniment.

P.S. Nu mai fiti OFF TOPIC si aici ma refer la cei care nu fac parte din clubul nostru.

AlecsM 10-03-06 01:01

Quote:

Originally Posted by ono
Noi, MR, prin acest topic am vrut doar sa anuntam k suntem prezenti la urmatorul eveniment.

P.S. Nu mai fiti OFF TOPIC si aici ma refer la cei care nu fac parte din clubul nostru.

;) :p

AlecsM 10-03-06 01:03

Quote:

Originally Posted by ono

;) :p

CuzKo 10-03-06 03:21

Quote:

Sincer cred ca orice ai vrea sa spui esti prea sters ca sa conteze.;)

STERS.... HMMM... MULTUMESC SEBY.... uuhhhh ssaaaa....uuhhh sssaaaa....

cata4 10-03-06 03:23

Quote:

Sigur ce m-a deranjat putin este chestia cu valoarea peste un milion, nu contest or fi si 3 milioane de euro insa pentru uni valoarea sentimentala a masinilor nu cred ca este usor de estimat in cifre reci.

Intradevar si lafel cum am mai zis ,titlul topicului este cam pompos dar hai sa privim asta din punct de vedere al marketing-ului clubului! Eu zic ca atrage atentia si face lumea curioasa , nu?
Apoi vine la acest "show" si vrea sa vada daca intradevar "tam-tamul" a fost pe masura si daca totul a fost facut cu multa munca , mult suflet si multa pasiune !

SEBASTIAN 10-03-06 07:06

Quote:

Originally Posted by AlecsM
BINE DA TU SINCER STII CE MASINI VOR VENI ?????????????
STII INAFARA CA SUNT MASINI D "1 MIL EURO" SI PESTE 5.000 CP ALTE AMANUNTE ??????????

DA-MI UN RASPUNS SINCER SI ZI-MI ACUM CA SE CUNOSC DOAR ACESTE 2 DETALII NU ESTI MAI CURIOS SA VEZI DESPRE CE E VORBA !!!! PLS SINCER !!!
SI ORICUM NOI NU AM SPUS DECAT 2 % DIN CE VA FI ACOLO !!! ;)

Sincer nu sunt curios!
O uniune reprezentativa pentru curse externe ar fi interesanta, dar [pot sa-ti spun ca exista chiar fara limite de club, imi pare rau ca nu stiai.

SV-05-YBG 10-03-06 10:07

Quote:

Originally Posted by CuzKo
ahaaaa.... finaly.. sa inteleg k incepe lumea sa afle ca suntem cei mai buni "in the field".. deci ne vedem acolo sa inteleg... sper sa termin "geaka MR" pana atunci dar nu sunt sigur!!! anyways... MR is teh best...f*#K tha rest!

Stiu ca sunteti cam cei mai tari din tara in acest moment, dar asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti pe altii care au poate mai putine resurse financiare.

Ma bucur sa aud ca MR-ul aduce masini tari. Asta este si ideea. Si dupa cum stie si Micutzu o bucata din mine tot cu voi este.

Multa bafta si ne vedem la Bucuresti.

micutzu_mrc 10-03-06 10:34

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Stiu ca sunteti cam cei mai tari din tara in acest moment, dar asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti pe altii care au poate mai putine resurse financiare.

Ma bucur sa aud ca MR-ul aduce masini tari. Asta este si ideea. Si dupa cum stie si Micutzu o bucata din mine tot cu voi este.

Imi cer scuze in numele lui Sergiu si sunt sigur ca nu a vrut sa spuna asta la luat valul .

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

razak 10-03-06 10:42

Quote:

Originally Posted by cata4
Intradevar si lafel cum am mai zis ,titlul topicului este cam pompos dar hai sa privim asta din punct de vedere al marketing-ului clubului! Eu zic ca atrage atentia si face lumea curioasa , nu?
Apoi vine la acest "show" si vrea sa vada daca intradevar "tam-tamul" a fost pe masura si daca totul a fost facut cu multa munca , mult suflet si multa pasiune !

Se stie foarte bine ca in marea majoritate a cazurilor publicitatea vinde un produs , si tot ea ii poate creste cererea pe piata ... cam asa ceva se intampla si aici ! Avem o mica campanie de promovare.

Fiecare poate alege modul de prezentare al Clubului sau ... mai agresiv sau mai putin agresiv.

Oricum pana in vara vor fi mai multe surprize din partea MR!

SEBASTIAN 10-03-06 12:24

Quote:

Nu avem nevoie de recunostinta nimanui, poate suntem cei mai tari poate nu insa nu asta conteaza.
Tocmai faptul ca titlul topicului contine o suma impresionanta chiar si pt un miliardar in euro, e faptul care deranjeaza.
Pe mine ideea asta cu banii ma irita si sunt cel care o spune pentru ca daca o zice unul cu un Oltcit o sa-l faceti complexat.
Da-i in masa de bani ca nu sunt ei totul, sunt o gramada care ar putea sa-si ia sa-si faca masini care inca nu s-au inventat dar ...
Pasiunea merita respectata mai ales cand totul e de placere.
Acum nu vreau sa-l perii pe Micutzu dar sper sa nu se supere ca-l dau de exemplu pozitiv: are un Fiat Ritmo din 1900 toamna, l-a facut sa arate asa cum altele nu au visat, stit vre un Ritmo mai frumos?
Are un motor peste medie, dupa care a alergat mult si e decent un turbo diesel interesant la vremea lui. Deci fara multi bani cu pasiune si-a personalizat la nivelul care a putut o masina in care altii ar fi facut cotet de gaini. Poate uni au o Dacia, altii un oltcit, sau Lada, Skoda, Fiat... merita sa fie in centru atentiei pentru ca de la ei au plecat multe.
Uni am reusit sa fim in frunte altii inca mai vor, cert e ca pasiunea moare ultima.

peter 10-03-06 12:25

si yosunt curios cu ce masini veniti la prisma.....cred ca aveti niste surprizeeeeeee...:)

Surprize Surprize..gazda emisunii Micutzu..:)

SV-05-YBG 10-03-06 14:04

Quote:

Nu avem nevoie de recunostinta nimanui, poate suntem cei mai tari poate nu insa nu asta conteaza.
Tocmai faptul ca titlul topicului contine o suma impresionanta chiar si pt un miliardar in euro, e faptul care deranjeaza.
Pe mine ideea asta cu banii ma irita si sunt cel care o spune pentru ca daca o zice unul cu un Oltcit o sa-l faceti complexat.
Da-i in masa de bani ca nu sunt ei totul, sunt o gramada care ar putea sa-si ia sa-si faca masini care inca nu s-au inventat dar ...
Pasiunea merita respectata mai ales cand totul e de placere.
Acum nu vreau sa-l perii pe Micutzu dar sper sa nu se supere ca-l dau de exemplu pozitiv: are un Fiat Ritmo din 1900 toamna, l-a facut sa arate asa cum altele nu au visat, stit vre un Ritmo mai frumos?
Are un motor peste medie, dupa care a alergat mult si e decent un turbo diesel interesant la vremea lui. Deci fara multi bani cu pasiune si-a personalizat la nivelul care a putut o masina in care altii ar fi facut cotet de gaini. Poate uni au o Dacia, altii un oltcit, sau Lada, Skoda, Fiat... merita sa fie in centru atentiei pentru ca de la ei au plecat multe.
Uni am reusit sa fim in frunte altii inca mai vor, cert e ca pasiunea moare ultima.

Nu te supara Sebastian dar mesajul nu era pentru tine, era pentru Micutzu si pentru MR.

Oricum este interesant raspunsul.

Si eu ma opresc aici ca am dat prea tare in OFF-Topic.

CuzKo 13-03-06 05:00

Quote:

SCUZE DE OFENSA.. NU A FOST CU INTENTIE.. NU O LUATI CA ATARE.. AM SCRIS-O K DADEA BINE IN CONTEXT...(DACA STAU BINE SA MA GANDESC KIAR SUNA AIUREA).. DAR SINCER NU A FOST CU INTENTIE.. SORRY PT CEI JIGNITI...
tKS MICUTZULE! ...--- WE STILL ARE TKE BEST ---...:)

Hondarul 20-03-06 08:56

Oameni buni... Se pare ca nu urmariti topicul despre 4TUNING DAY. Pana acum s-au inscris ~70 de masini. Si ghici ? Nici una nu este din MR. Va rog sa va stabiliti masinile care vor participa si sa le inscrieti aici de urgenta !!!!!

https://www.4tuning.ro/4TuningDAY/inscriere.asp

Micutzule, crede-ma ca daca ai vb cu Gratzian nu ai rezolvat nimic. Daca nu inscrieti masinile, va veti trezi ca veniti la Prisma si nu aveti locuri. Serios acum, acolo este singura centralizare a masinilor participante. Gratzian dupa aia se ia. Bagati mare !!!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:40.

- Copyright 2026 4Tuning