![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Ok!Nu ma dereanjeaza!!!Astept sa vb pe mess ,ms!:):d
|
Se merita :
V-Click meu+400 Euro pe:Aprilia Sr Factory,2008,set 70cc polinii,variaotr+ambreiaj polinii,toba Yasuni,oala ambreiaj sport,filtru malossi,lamele carbon stage6,amortizor spate gaz+inaltator +alte pocnituri!!:D:D????Ce ziceti????Sfaturi!!!!Multuemsc!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
Asta e scooteru?:D:D::X:XPareriii!!!
|
Poi daca are tot ce zice omu se merita el a bagat pe putin 400-500 de euro in scuter si mai e si 2008 eu cred ca merita,dar acum ca e criza si nu e nici sezon de scutere poti sa ii dai diferenta 300
|
Eu zic ca merita,numai sa nu fie furat.
|
Quote:
|
Aha ..Pai omu nu e tepar am fost am vazut scuteru m-am dat cu el...se simte ok(trage:))) ),ce sa zic arata bine...a zis ca mai putin de 350 nu lasa...:-??...Ce sa fac:(((
|
Inafara de actipildurile reising care le are , ii frumusel.. Are toate piesele care le zice el acolo? De unde e scuterul?
|
Dai bani ca merita asta sa aiba toate actele merita 350 si scuterul tau
Daca esti nelamurit da-mi un pm:suspiciou |
m-ai faci schimb cu sr-u?:D
|
9 Attachment(s)
Sal!Tuturor ,nu am mai scris ca mi-am uitat contu:))...Nu mai fac schimbul mi-am renovat v-clikul si nu il dau deloc:))
Set 85cc Naraku Racing Variator Stage6+role 6gr Ambreiaj Stage6 Carburator 24mm Filtru Sport Fulie Racing +alte pocnituri!!!! |
Prea frumos ce ai bagat pe el.... cat baga cu astea puse?
|
90-93km/h dp GPs luat..
|
Felicitari Tinere .. respect pentru ce ai reusit sa faci dintr-un v-click... bafta in continuare ...
|
Auu e frumusel e scuterasul de abia acuma am vazut threadul tau :-s Ce mai e cu el modificari ceva ?? Multa bafta in continuare..dar totusi cu toate modificarile abia un 93km/h ? so bizzare :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning