![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 NFS
@motrule: nush, intra si tu pe mess sa vb
@Gyo - da...are.... |
iara bre' 88 NFS ? :lol::lol::lol::lol:
|
daa....
stie careva unde sunt puse arcurile pe spate la bmw e36? am suspensii sport si pe spate nu se vede arcul , se vede doar tija de la telescop....tre sa dau roata jos sa vad arcul? si mai am o problema....cand merg pe drum de tara se aude un sunet naspa in partea dreapta fatza zici ca se balangane un bidon...si cand merg pe asfalt chiar cu denivelari si gropi nu se aude nimic, merge perfect.... |
o bieleta antiruliu :) si arcu cu are telescopul prin el... trebuie sa dai roata jos... sunt puse ca idee in V
|
si e vreo problema daca merg deocamdata asa ?....trebuie sa fac cateva drumuri zilele astea si nu prea timp...
|
nu e nici o problema si io le am mancate de vre`o 2 luni :D
|
fain asa:))) ms sapro, tocmai am vb cu radu nb1 si el a zis la fel..am mai fost la un service si la fel mi`au zis..imi recomanzi si mie un service si un magazin de unde sa le iau mai ieftine ? pls..:D multumesc inca o data
|
le iei noi de la second-hand
|
pai io zic sa te duci in lenin sud ... penultimul bloc pe dreapta ... urci pe scarile alea ... au si atv`uri si aduc piese la comanda... au si ceva chestii de tuning...
(dai comanda azi, maine la 12 poti sa te duci sa le iei) asta daca vrei ieftine... daca vrei originale... la florinel la service |
nu ma intereseaza originale...ma intereseaza aftermarket.....am gasit pe un site noi la 50 lei bucata, radule, te bagi sa mi le schimbi ? contra cost bine inteles .....si...la cat vin azi sa o urc pe canal sa vad si eu cu toba aia cum fac ?:P
|
ce vrei ma sa faci cu toba ?
P.S. STOPURILE ARATA MUULT MAI BINE IN REALITATE! |
era desprinsa si vibra urat de tot, acuma a facut`o raducu, e tzipla:)
|
Frumos E36 , īngrijit. Arată bine vopseaua e chiar īntreţinut, felicitări pentru achiziţie ,baftă pe mai departe , am să urmăresc evoluţia ei.
|
multumesc body. Mai greu cu evolutia acuma ca sunt cam incurcat cu banii :(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning