![]() |
Re: Masini Made in Galati
Jentile sunt pocnitori :( sunt capace cumva?! :( ! masina pare frumoasa :) , si dupa ce ai scris u mai sus s'ar putea sa fuga binisor ;) !
|
dap:( sunt capace....dar pe 10 august vin Jante Enkei de 17 :)
|
capacele alea o sa itzi distruga placutele de frana pentru ca nu permit aerisirea lor.
chiar stateam si vorbeam cu niste prieteni chiar pe tema asta. am vazut masina , astept sa ved ce poate ca lista promite multe dar pana una alta vorbe. tu nu ai vrea sa vezi cat de tare se reflecta in performante toti banii care i-ai bagat in ea ? |
stiu faza cu placutele... abia astept sa pun jante :p Poate ne gasim la o bere sambata seara... voi unde stati de obicei?
|
noi stam la elice/zid in fiecare seara dupa 8-9 pana tarziiiu :)
daca pe la 2-3 noaptea treci pe acolo si vezi niste isterici care rad ca disperatii ... yes , it's us !! :)) |
shadow ai vazut ce numar are..? :D:D:D luatziva de manaaaaaaa :lol:
|
Care-i faza cu numarul?
|
:D:D:D:D:D Shadow are HAW :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
La ce presiune lucreaza si care este diferenta de benzina data intre cele de fabrica si acestea? |
sunt absolut inutile pentru logan acele injectoare la logan :)
|
Quote:
Nu chiar..... Injectoarele nu sunt de Logan..... ci universale. sa caut cutia si iti zic exact modelul. Fratilor... i-am primit:D nu am dat nici un ban... si totusi masina merge mai bine decat cu cele originale, chiar daca nu prea au valoare daca nu pui calculatorul sa le ia in "calcul" :p |
Quote:
Asteptam totusi sa ne spui si 9 ce scrie pe cutia de la injectoare! Vad ca de cand ai scris ultima oara si pana acum nu le-ai gasit... Dar, le gasesti tu pana la urma, nu?! =)) |
lolz... :D
|
nu o sa gaseask nimic...............pt k nu are asa ceva........eu cred ca neoanele(sau neioanele)alea ii dau vreo 20-30 de cai!!!!!!!!!!!:)))))))))
Voi ce spuneti???? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning