![]() |
Re: Proces castigat si masina inmatriculata fara plata taxei auto!
Pana la urma cum sa solutionat procesul
1151/105/2009 PANA GABRIEL : Intimat PREFECTURA JUDETULUI PRAHOVA : Recurent Deci e castigat? 30/04/2010 ADMITE CEREREA DE INDREPTARE EROARE MATERIALA INVOCATA DIN OFICIU. Încheiere Vad ca a durat din 02/06/2009 - 30/04/2010 adica aproape 1 an |
Ar fi mai mult decat util ca acest thread sa devina sticky, multi au nevoie de ajutor, sfaturi etc.
E funny ca dupa atatea procese castigate de partea civila, taxa inca mai exista. Deh, exista lume dispusa sa plateasca, deci inca mai sunt buzunare de golit. |
De fapt sunt infim de putini cei care dau statul in judecata, romanu' nu se complica cu chestii d'astea. Chiar daca mai toti cei care au intentat proces au castigat nu inseamna nimic pentru majoritatea, nu stiu sau nu ii intereseaza, prefera sa o "lase asa cum a cazut" sau sa inscrie masina pe bulgaria. La noi nu exista solidaritate si spirit civic. Sunt si o gramada de idioti care insista cu aberatii gen "daca nu iti permiti taxa nu iti permiti masina" indiferent de argumente. Suntem ultimii oameni si guvernantii ne trateaza ca atare.
|
Quote:
|
pot sa inmatriculez masina cu numere provizorii pe perioada procesului ? constat ca procesul poate dura si un an .
|
Salut.Am si eu o problema...va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Situatia e in felu urmator: ..Am un citroen C5 adus din spania..si am mers 1 an cu asigurare si itp de spania ..si mi`a expirat asigurarea de spania...si n-am avut bani sa o fac atunci ..si mi-am scos 1 set de numere rosii...cand am fost sa scot numerele..politista aia..mi-a pus o stampila pe certificatu de spania...ce semnificatie are? si inca o intrebare...pot pune inapoi numerele de spania ..si sa circul in continuare cu ele..daca mi-am facut asigurare de spania pe inca 1 an ..ca si itp-ul tot un an mai e valaibil?..astept un raspuns..danke. |
s1hastru, tu te "auzi" ce spui?
Cum să mai poţi pune numerele alea? Dacă tu ai primit numerele roşii, înseamnă că maşina a fost radiată de pe Spania. Dar încearcă să pui plăcuţele de înmatriculare de pe Spania, să vezi ce se întâmplă... |
e foarte posibil sa nu se intample nimic o buna perioada de timp...dar si cand s-o intampla sa vezi ce da chiftele trebuie sa faca familia si ce experti in manuitul prastiei vor deveni
|
dar ti`o radiaza astia de aici ?in spania nu e radiata...ca a fost proprietarul si s-a interesat si nu e radiata.care`s consecintele ? si acum sunt obligat sa o inmatriculez pe romania ?
|
Dar tu ce documente ai prezentat, de ai reuşit să iei numerele roşii?
|
Pai certificatu,permisu de circulatie,buletin si dosaru ala care se face..cu asigurarea..cererea..copiile la acte..si atat..masina cand a fost adusa din spania..nu a fost radiata de-acolo...ca stiu ca parca la inmatriculare iti trebe foaia aia precum masina a fost radiata din spania..e si eu nu o am pentru ca nu a radiat`o.Si faza e ca acolo in spania i-a venit la fratele proprietarului care sta acolo ..foaie cu impozitu ..cat sa plateasca ..din astea..deci alta dovada ca masina nu e radiata.Care e concluzia?
Da`mi add la streetwalker19 te rog ca sa putem vorbi mai concret.Thanks. |
Quote:
|
Sunt curios daca cineva a pierdut acest proces cu statul. sunt interesat si eu de acest lucru.
|
Vreau sa inscriu si eu masina..stiu ca trebuie sa ma duc la RAR sa fac autentificare sa-mi calculeze taxa , apoi so platesc.....dupa ce mai trebuie facut?.....am taxa 1330 pe care intentionez sa o rezuperez...a mai castigat cineva procese in ultima perioada?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning