Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine īncet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

aleks 04-09-09 10:48

re: E36 - 66FLY - visul meu devine īncet realitate

Poze spion cu prototipul :p
Foarte fain :)
Observ că din cauză că maşina e foarte spectaculoasă nu mai vede nimeni jantele, merită şi ele băgate īn seamă, că-s maaaari şi frumoase :)

Tweety_rzw 04-09-09 11:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2610274)
Poze spion cu prototipul :p
Foarte fain :)
Observ că din cauză că maşina e foarte spectaculoasă nu mai vede nimeni jantele, merită şi ele băgate īn seamă, că-s maaaari şi frumoase :)

Plus de asta Aleks au şi buză iar spiţele negre,mie īmi place maşina asta dpmdv că e altceva de ce am văzut pānă acum,īntr-un cuvānt este unică,ideile cam nebuneşti cum ar fi de exemplu cea cu tobele :lol:,oricum tare ,să ai grijă de ea şi să te bucuri de maşină fără incidente neplăcute asta e cel mai important!;)

DaThuG 04-09-09 12:17

foarte reusita , felicitari , mie imi plac si tobele si tias sugera sa faci niste poze din lateral k sa vada lumea mai bine efectul lor, singurul lucru care numi place e buza alba a jentilor , nu se asorteaza cu nimic ...

daflyer_oradea 04-09-09 12:48

nu e chiar alba, e arginiu deschis metalizat, si...ideea era sa nu se asorteze cu nimic, sa fie una dintre petele de culoare. Live arata mult mai bine decat in poze, si credeti-ma ca nu spun doar eu asta...
jantele intr-adevar sunt aceleasi, AEZ Zeus, desfacute, aranjate, indreptate, vopsite si prinse la loc...daca e cineva curios , 8,5 J fata, 10 j spate, bineinteles 18" (mi-au placut foarte mult, si am decis sa nu le schimb, desi sunt relativ grele si sensibile la lovituri).

mai avem mici retusuri de facut, si de completat niste chestii la exterior (etrieri, cheder luneta etc), si apoi interiorul il retapitez (ce nu am apucat sa fac acum, la restilizarea exterioara). Sper ca pana la iarna sa se remedieze situatia mea financiara si sa...reusesc sa mai pun ceva bani ca sa schimb si motorizarea - Doamne da macar un m3 de 286 de cai, sau un 2,5 24 v cu o turbinutza....

ca 3.2 de 321 nu gasesc nicicunde :( decat la un pret ce nu mi-l voi permite cam niciodata.

culorile sunt albastrul -honda, si , gri-ul mat, de Infinity, asta ca sa satisfac probabil o alta curiozitate a voastra, si diferenta e data doar de lacul mat pe care il foloseste Otzy. S-au folosit integral produse comandate de la Standox (kit, fuller, vopsea, lacuri)

Flo_lancer 04-09-09 13:24

standox is the way...

mitza mtb 04-09-09 23:50

Acum chiar ca arata mega tare masina...
Imi place mult cum da priza aia de aer pe lateral :) ..
Sper sa o vedem la 4Tuning Days .

DEVIL's Style 05-09-09 04:15

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2610643)
nu e chiar alba, e arginiu deschis metalizat, si...ideea era sa nu se asorteze cu nimic, sa fie una dintre petele de culoare. Live arata mult mai bine decat in poze, si credeti-ma ca nu spun doar eu asta...
jantele intr-adevar sunt aceleasi, AEZ Zeus, desfacute, aranjate, indreptate, vopsite si prinse la loc...daca e cineva curios , 8,5 J fata, 10 j spate, bineinteles 18" (mi-au placut foarte mult, si am decis sa nu le schimb, desi sunt relativ grele si sensibile la lovituri).

mai avem mici retusuri de facut, si de completat niste chestii la exterior (etrieri, cheder luneta etc), si apoi interiorul il retapitez (ce nu am apucat sa fac acum, la restilizarea exterioara). Sper ca pana la iarna sa se remedieze situatia mea financiara si sa...reusesc sa mai pun ceva bani ca sa schimb si motorizarea - Doamne da macar un m3 de 286 de cai, sau un 2,5 24 v cu o turbinutza....

ca 3.2 de 321 nu gasesc nicicunde :( decat la un pret ce nu mi-l voi permite cam niciodata.

culorile sunt albastrul -honda, si , gri-ul mat, de Infinity, asta ca sa satisfac probabil o alta curiozitate a voastra, si diferenta e data doar de lacul mat pe care il foloseste Otzy. S-au folosit integral produse comandate de la Standox (kit, fuller, vopsea, lacuri)

Daca ai cunostinte prin italia , spunele sa stea cu urechile "ciulite" pe la dezmembrari.... eu asa am procedat pentru a putea face rost de unele elemente de m5 e39 .... gasisem pentru bmw ul fratelui meu un interior de piele neagra complet pe care se cerea 300 de euro si era in stare ireprosabila ...plus jante de m5 si gume pe ele uzate 50% cu 300 de euro .... daca tii neaparat pentru un motor de 3.2 de m3 e36 te rog sa mi spui si codul acestui motor pe pm pentru a putea da de veste prin zona unde sunt eu ...nu se stie niciodata de unde sare iepurele ...

PS : Superba pisicuta ....mult succes in continuare ....din cate e36 am vazut pot sa spun ca e ceva deosebit , daca nu , chiar unicat ....e prima oara cand vad un bmw modificat in felul asta .

caddy26alex 06-09-09 00:30

salut te-as putea ajuta in legatura cu motorul de 3.2. id: caddy26alex

PS: frumoasa rau masina facuta cu bun gust felicitari!!!

graty 17 06-09-09 23:22

un sac de bani dar e bijuterie

Flo_lancer 07-09-09 10:37

cam 2 saci de bani :))

daflyer_oradea 07-09-09 14:39

astazi pisica va merge la doctor sa vedem ce trebuie schimbat (bucsi, pivoti, etc etc) si,...o sa incep sa pun poze cu ..."the making of"...

yamahaer1cip 07-09-09 18:38

2 Attachment(s)
sper sa nu te superi pe mine punei un eleron ceva si vezi ce faci cu tobele alea punele mai centrale dau bine si asa dar e un minus acolo in rest e bine

daflyer_oradea 07-09-09 20:11

sper sa nu te superi nici tu, dar masina va ramane exact asa cum e acum, cel putin deocamdata...eleronul il am deja, numai ca e pozitionat in alta parte, si nu voi mai pune inca unul...

cum am promis , revin cu poze de la "making of"

daflyer_oradea 07-09-09 20:20

10 Attachment(s)
pozeeeeeee...

bara din unele poze e cea cumparata initial si modificata (pozele din iana), dar din motive tehnice si estetice nu s-a potrivit, asa ca...am facut alta :)

GJ 64 GAB 07-09-09 20:56

Belea mare masina...
Super cum ai facut bara de pe fata!...

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning