![]() |
re: Cum a fost la King Of Europe:
eu cu ce viteza sa merg?
|
Ok şef, relaxează-te, nu te aprinde aşa :)
|
de acord cu tine morpheusmaster ... mergem toti nu conteaza q ce viteza, conteaza sa fim cu totii sa formam o coloana frumoasa... si nici nu se va vedea cand trece timpul
oricum nu ai cum sa stabilesti viteza de acum... vom vedea atunci care va fi viteza cu care putem merge si altele |
poate nu stii cu ce viteza merge morphy.:lol::lol::lol: in orice caz asta nu e drum de 7 ore nici macar pt masina mea.
|
M-am prins ce zicea Morpheus, n-ai citit postuyl de deasupra celui care te-a revoltat pe tine ;)
Intrebe cineva acolo ce face Bacăul, merge cu coloana sau nu? Bacăul, pe topicul ăsta e format, din 2 reprezentanţi: Săgeată şi cu mine. Eu mi-am zis părerea, apoi Săgeată. Nu era o aroganţă. Ai prins ideea acum? |
Ora 4:30 - 5 e buna , viteza se va stabli in functie de drum, conditii, masini ! Oricum sunt drumuri si de peste 100 km/h nu doar serpentine! So , 5 ore cu tot cu opriri maxim 5 ore jumate se face de la Piatra la Cluj.
Daca ne grabim putin se poate si mai bine! Numai sa ajunga toata lumea la Piatra in timp util! |
pānă la urmă la ce oră ar fi plecarea?
|
Cei din Iasi se anunta si ei daca e in jur de 4:30 - 5:00 ! Daca toata lumea e ok asa in jur de ora 5 dim ...am putea pleca din Piatra Neamt!
|
:P ne grabim ca fata mare la maritat, acum stim in mare parte cine merge, detaliile cu plecare eu zic sa le facem cu o saptamana inainte.. atunci se stie axact cine merge si cine nu, de unde se vine si unde ne putem intalnii cu totii :P
|
Quote:
|
Mă faceţi să rād ! 5 ore īn coloană P.Neamţ - Cluj nu prea cred ... doar dacă ştiţi vreun tunel prin Chei !
|
:lol:intradevar faci mai mult... daca nu stii sa mergi.:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: