![]() |
Re: Un Golf radical schimbat
ce sa zic...masina e super ok.....desi interiorioru...nu e chiar pe gustul meu....volanul...imi place mult mai mult al meu in 3 'spitze' ....imi place f mult coditza"eleronul" sa fiu sincer...imi place de 200 de ori mai mult a lu Sandu....stie el care....desi nu a finalizato....
|
arata bine daca ar fi alta culoare si alt interior...p.s. uracs obsedatii cu tigri si gheparzi
|
Exceptand interiorul de leopard... e tuning facut cu bun gust !!!
|
fff frumos parerea mea cel mai mult cu toate ca are un imprimeu de animal de prin jungla ma atrage motorul bravo celui care sa ocupat de paint - art sa zic asa per total e ok ;)
|
Exteriorul e frumos lucrat. Si interiorul, dar nu e pe gustul meu.
|
Poza de pe LCD din bord face toti banii =)) saracu ghepard...cu ce a gresit el??? :( Calitatea lucrarii: 10. Exterior: 10 Detalii: 10 Interior: 4...ar fi fost 10 daca nu omora ghepardul dupa ce ia facut poza :))
|
frumos tare...foarte mare atentie la detalii insa ghepardu ala sau ce mama naibii o fi..nu prea e genul meu:)
|
Tuning la extrem!!!
|
la exterior frumos , în rest a cam exagerat cu pielea lui de leopard sau ghepard ce o fii :rolleyes2
|
Din punctul meu de vedere, este prea încărcat!...
|
Exterioru arata foarte bn...dar cred ca proprietaru are ceva cu animalele
P.S. putea sa faca ceva frumos in portbagaj....arata aiurea:shock: |
foarte reusit , se vede ca e facut cu cap
|
https://www.youtube.com/watch?v=kJ0-Z...eature=related un video cu masina:) il gasisem intamplator
|
Am observat ca oglinzile sunt imbracate in piele,de la soare,ploaie etc. nu se taie pielea aia si se face urata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning