![]() |
Re: E60
:) multumesc mult BMMWe36
|
Re: Tuning BMW E60 535
Multumes mult crysty.bobok si pwr_bz :)
|
super tare,insa iti trebuie jante mai mari :)
|
2 Attachment(s)
eu zic ca e alta masina,cu jante mai mari :)
caucioace cu talon mic, :) succes |
fara cuvinte. masina asta parca a jucat in Jaws :shock::shock::shock:
sa o stapanesti sanatos |
10q RideTheRiddle :D
|
Frumoasa, dar cu 4-5cm mai aproape de asfalt ar fi superba.
|
In sfarsit un body kit mai diferit fata de clasicul M style.Eu as sugera niste jenti de 19 de pe seria 7 cu talon mai mic.
|
Sunt de acord cu Santos, merita masina marime mai mare la jante, la asa bodykit.
Felicitari, imi place, e ceva mai diferit decat restul :D |
Bmw E60 un body-kit schimba total infatisarea
Bmw 535D,272Hp, dupa o perioada de 3 saptamani,am reushit sa termin in mare parte acest proiect...sper sa va placa si sa pot da informatii celor care doresc ca-si schimbe putin infatisarea 5-arului :-)
|
massimo, baga poze
|
eu am vazuto de vanzare acum vreo 1 2 sapt...era terminata si arata foarte bine...doar jantele o strica...chiar o strica sunt prea bagate pentru aripile alea si prea mici pentru un 5.
In rest super masina. |
E60 - 535 307HP NEW FACELIFT
15 Attachment(s)
Salutare tuturor...am mai prezentat aceasta bijuterie,insa multi au venit cu o parere,pe care am si luat-o in considerare''jantele erau prea mici''
Este un bmw model 535 cu un motor de 3000cmc diesel bi-turbo cu 272hp de fabrica,insa cu o remapare ECU a ajuns la 307. Kit SP-LINE fibra,JANTE 19''M6 :),triple schimbate,adaugat un eleron de luneta si port-bagaj,evacuare dubla,etc,etc :) ....A fost premiata cu locul III CUPA TUNING SHOW BEST CAR,2009 SUCEAVA(de curand)...era draguta si inainte,insa acum pot spune ca e frumusica,puteti sa dati si voi cu parerea. Thx 4 looking |
Re: E60 - 535 307HP NEW FACELIFT
E cam excentrica, dar merge !
Singurele lucruri care nu prea se integreaza, masina fiind mai rotunda si ele find mai mult drepte...sunt acele "prize de aer" gen Mercedes...de pe aripi si de pe bara spate. Ce sa mai spun...a iesit relativ bine ! Sa ai grija de ea :-P |
Re: E60 - 535 307HP NEW FACELIFT
Foarte frumoasa ,dar totusi jantele sunt pe 19 ? parca si astea sunt cam mici ,cel putin pe spate(prima poza) ,ar da misto cu ceva cu multi J parerea mea .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning