![]() |
Re: Cum vă petreceţi voi weekend-ul?
Eu weekend-ul asta l-am petrecut in "familie" adica cu prietenii sa zic asa ( evident ) , bun sa trecem la detalii...
Am stat acasa la un prieten , am mancat am baut si ne-am distrat jucand poker toata noaptea pana la sapte dimineata cand se facea zi si eu eram singura careia nu ii era somn , bineinteles ca nu joc de mult timp poker dar nici nu pot sa spun ca sunt pro+ la acest joc , dar cu norocul meu de incepatoare am castigat 60 Ron de la maestrii mei care mureau de oftica , inafara de mine si prietenul meu nu a mai castigat nimeni . Noi inainte jucam de frumusetea jocului cam pe un leu sau cinci lei maxim , dar cum febra jocului s-a bagat in sangele nostru am ajuns sa pariem pe 20 ron , si s-au strans banuti , bine ca am blafat de sarea toata bucuria din mine :)) ( si eu a dracu ) :)) Cam atat a fost din weekend-ul asta , si cum inca nu s-a terminat , mai sunt cinci minute ...pot sa spun ca il petrec pe forum :D |
Vorba MDB, ea ultimele 5 minute, eu toate minutele weekendului le am petrecut pe forum :)) Cateva plimbari prin oras si prin afara, orice, sa nu ne plictisim. Pacat ca ar fi trebuit sa scrie pt weekendul asta: "am fost la 4TD CJ" :(
|
Quote:
Mda , adevarata faza cu " am fost la 4TD CJ " din pacate nici eu nu am putut sa ajung , esec total :lol::lol: si chiar vroiam dar deh ` au intrat vorbele alea ca si cand am fii fost in scoala generala cu doamna invatatoare : copii mergem in excursie ...toti : dadadadada !!! si pana la urma nimeni ( cam asa a fost situatia mea ) :rolleyes2 dar pana la urma am scos-o eu la capat :lol: |
eu weekendul asta am fost pe la king of europe in cluj... si cum tot e festivalul beri am fost si pe acolo.. si plimbari aiurea prin oras.. cam atat
|
Vineri plimbare "pa centru". :lol:
Sambata majorat la un amic bautura si muzica buna,nu manele :lol:. Duminica o durere de cap..Si cam atat week'endu asta. As fii mers de unu singur de nebun la 4TD week'endu asta,dar eram beat dar treaz la 5 dim cat era trenu Timisoara - CLuj,dar n-a fost sa fie,las ca o sa mai fie la anu,sper. |
Programu meu normal de weekend:plimbare motorizata/mai o samanta la o bancuta/mai o discoteca/mai o bauta/mai o tigara de aia buna/cu pretena prin oras ca-mi scoate ochii/mai un somn ca in timpu saptamanii cam putin. Acuma depinde de weekend ce se intampla,ca sunt plecari spontane si alte alea :)
|
Week-end'ul ăsta: Somn, 4tuning, ieşire cu prietena, 4tuning, somn, ieşire la discotecă cu băieţii, 4tuning, somn, două-trei ture cu maşina, 4tuning, somn, 4tuning!...
Scurt şi la obiect :lol:!... |
weekendu asta o plimbare pana la sibiu iar duminica :)))))))) ne am amintit cu niste preteni de copilarie si ne am facut pocnitori din 2 suruburi si fosfor de cribituri :))) puscam de zici ca era revelion
|
Mafiozzo, da-mi si mie trucul...
Weekendul asta o plimbare pana la Galati, o plimbare cu bacul si cam atat... |
pai iti tre un 2 suruburi si o piulita, prinzi suruburile intre piulita si intre pui fosfor de chibrit, legi o punga de capatu unui surub arunci in sus.. si poc, dar trebue sa pice in cap surubu
|
Quote:
|
Eu weekend-ul asta + inca cateva zile , le-am petrecut cu tatal meu si niste prieteni de-ai lui in Italia , dupa care am mai mers prin Venetia , Austria , Ungaria si Croatia :D am mers cu masina cam 2000 de km dus / intors si sincera sa fiu nu a fost obositor , am facut poze multe ( ceea ce imi place foarte mult ) + o relaxare totala :x
|
Weekendu trecut am bagat si am scos vreo 400 de kg de apa din tigancusa mea :)) Asta s-a intamplat pana dupamiaza,dupaia destrabalarea de weekend cu weekend :)
|
vroiai sa zici : Litri nu kg ...vlad :lol:
on: Weekend-ul trecut l-am petrecut cam asa: -Vineri: scoala(dupa scoala se considera weekend) , fumat din bong, fumat din bong, mancat , culcat... -Sambata: mancat, fumat din bong, 4tuning forum, fumat din bong,ras vreo 2 ore, mancat, 4tuning forum, fumat din bong, culcat... -Duminica: mancat, fumat din bong, fumat din bong, fumat din bong,ras vreo 2 ore, mancat,Vitantis 4tuning show, 4tuning forum, fumat din bong, fumat din bong, culcat... :lol: -> Spart in cap de fum si plutesc pe'un nor, si o ard pervers ca liceeanul rock'n'roll :lol::lol::lol: |
bine ai venit in bucuresti
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning