Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Cum vă petreceţi voi weekend-ul? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/138666-petreceti-weekend.html)

DTH 20-09-09 22:53

Re: Cum vă petreceţi voi weekend-ul?

Eu weekend-ul asta l-am petrecut in "familie" adica cu prietenii sa zic asa ( evident ) , bun sa trecem la detalii...

Am stat acasa la un prieten , am mancat am baut si ne-am distrat jucand poker toata noaptea pana la sapte dimineata cand se facea zi si eu eram singura careia nu ii era somn , bineinteles ca nu joc de mult timp poker dar nici nu pot sa spun ca sunt pro+ la acest joc , dar cu norocul meu de incepatoare am castigat 60 Ron de la maestrii mei care mureau de oftica , inafara de mine si prietenul meu nu a mai castigat nimeni .

Noi inainte jucam de frumusetea jocului cam pe un leu sau cinci lei maxim , dar cum febra jocului s-a bagat in sangele nostru am ajuns sa pariem pe 20 ron , si s-au strans banuti , bine ca am blafat de sarea toata bucuria din mine :)) ( si eu a dracu ) :))

Cam atat a fost din weekend-ul asta , si cum inca nu s-a terminat , mai sunt cinci minute ...pot sa spun ca il petrec pe forum :D

SKR* 20-09-09 23:10

Vorba MDB, ea ultimele 5 minute, eu toate minutele weekendului le am petrecut pe forum :)) Cateva plimbari prin oras si prin afara, orice, sa nu ne plictisim. Pacat ca ar fi trebuit sa scrie pt weekendul asta: "am fost la 4TD CJ" :(

DTH 20-09-09 23:17

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2655679)
Vorba MDB, ea ultimele 5 minute, eu toate minutele weekendului le am petrecut pe forum :)) Cateva plimbari prin oras si prin afara, orice, sa nu ne plictisim. Pacat ca ar fi trebuit sa scrie pt weekendul asta: "am fost la 4TD CJ" :(

Mda , adevarata faza cu " am fost la 4TD CJ " din pacate nici eu nu am putut sa ajung , esec total :lol::lol: si chiar vroiam dar deh ` au intrat vorbele alea ca si cand am fii fost in scoala generala cu doamna invatatoare : copii mergem in excursie ...toti : dadadadada !!! si pana la urma nimeni ( cam asa a fost situatia mea ) :rolleyes2 dar pana la urma am scos-o eu la capat :lol:

mafiozzo 21-09-09 13:07

eu weekendul asta am fost pe la king of europe in cluj... si cum tot e festivalul beri am fost si pe acolo.. si plimbari aiurea prin oras.. cam atat

StreetStyle22 21-09-09 16:05

Vineri plimbare "pa centru". :lol:
Sambata majorat la un amic bautura si muzica buna,nu manele :lol:. Duminica o durere de cap..Si cam atat week'endu asta. As fii mers de unu singur de nebun la 4TD week'endu asta,dar eram beat dar treaz la 5 dim cat era trenu Timisoara - CLuj,dar n-a fost sa fie,las ca o sa mai fie la anu,sper.

VladM 06-10-09 20:55

Programu meu normal de weekend:plimbare motorizata/mai o samanta la o bancuta/mai o discoteca/mai o bauta/mai o tigara de aia buna/cu pretena prin oras ca-mi scoate ochii/mai un somn ca in timpu saptamanii cam putin. Acuma depinde de weekend ce se intampla,ca sunt plecari spontane si alte alea :)

GJ 64 GAB 06-10-09 21:00

Week-end'ul ăsta: Somn, 4tuning, ieşire cu prietena, 4tuning, somn, ieşire la discotecă cu băieţii, 4tuning, somn, două-trei ture cu maşina, 4tuning, somn, 4tuning!...
Scurt şi la obiect :lol:!...

mafiozzo 07-10-09 09:54

weekendu asta o plimbare pana la sibiu iar duminica :)))))))) ne am amintit cu niste preteni de copilarie si ne am facut pocnitori din 2 suruburi si fosfor de cribituri :))) puscam de zici ca era revelion

sergiuhusca 09-10-09 21:12

Mafiozzo, da-mi si mie trucul...
Weekendul asta o plimbare pana la Galati, o plimbare cu bacul si cam atat...

mafiozzo 09-10-09 23:11

pai iti tre un 2 suruburi si o piulita, prinzi suruburile intre piulita si intre pui fosfor de chibrit, legi o punga de capatu unui surub arunci in sus.. si poc, dar trebue sa pice in cap surubu

SKR* 09-10-09 23:25

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 2706824)
pai iti tre un 2 suruburi si o piulita, prinzi suruburile intre piulita si intre pui fosfor de chibrit, legi o punga de capatu unui surub arunci in sus.. si poc, dar trebue sa pice in cap surubu

Tare schema, era sa sparg un geam la casa acum cativa ani, cu toate ca eram la peste 50 de metri de casa (piulita de 20) :lol:

DTH 15-10-09 23:21

Eu weekend-ul asta + inca cateva zile , le-am petrecut cu tatal meu si niste prieteni de-ai lui in Italia , dupa care am mai mers prin Venetia , Austria , Ungaria si Croatia :D am mers cu masina cam 2000 de km dus / intors si sincera sa fiu nu a fost obositor , am facut poze multe ( ceea ce imi place foarte mult ) + o relaxare totala :x

VladM 15-10-09 23:23

Weekendu trecut am bagat si am scos vreo 400 de kg de apa din tigancusa mea :)) Asta s-a intamplat pana dupamiaza,dupaia destrabalarea de weekend cu weekend :)

scturoag 15-10-09 23:59

vroiai sa zici : Litri nu kg ...vlad :lol:
on: Weekend-ul trecut l-am petrecut cam asa:
-Vineri: scoala(dupa scoala se considera weekend) , fumat din bong, fumat din bong, mancat , culcat...
-Sambata: mancat, fumat din bong, 4tuning forum, fumat din bong,ras vreo 2 ore, mancat, 4tuning forum, fumat din bong, culcat...
-Duminica: mancat, fumat din bong, fumat din bong, fumat din bong,ras vreo 2 ore, mancat,Vitantis 4tuning show, 4tuning forum, fumat din bong, fumat din bong, culcat...
:lol:

-> Spart in cap de fum si plutesc pe'un nor, si o ard pervers ca liceeanul rock'n'roll :lol::lol::lol:

KAY_ 18-10-09 11:02

bine ai venit in bucuresti

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning