![]() |
Re: USERGROUPS !!!
fasso, o sa fi anuntat la momentul potrivit ! a venit IARNAAAAA
|
ok atunci astept!
|
salu , as vrea si eu sa intru in clubul vostru ..se poate?:D
|
-Se poate dar fiind dintr un oras unde nu avem filiala trebuia sa mai ai 2 prieteni cu permise si masini ca sa puteti infinta filiala Cluj. Te astept cu detalii pe Pm.
|
Hy.... as vrea si eu sa intru in acest usergroup fiindca demult indragesc clubu` asta.....am vazut o gramada de masini cu embleza NSL si la 4td am vazut cateva.....astept shi eu un raspuns pe ID: catatheman .....MULTUMESC ANTICIPAT !:X:*
|
urez la toti baietzii care i`am vazut aici dornici sa infiinteze noi filiale .. MULTA BAFTA !! nu aveti nimic de pierdut .. eu am reusit ... credeti`ma ca ve`ti fi surprinsi cati doritori o sa fie in orasu vostru .. o sa fie si multi pesimisti ..tre doar sa stiti sa`i lasati cu gura cascata la intaliniri :-) ... Florica ti`am dat si eu :-)
de la Drobeta Turnu Severin ... tzipam : VREM No Speed Limit PE TOATE STRAZILE !!! |
am dat si yo pt usergroup si astept acceptul tau:-)
Ps: sunt simpatizant NSL Piatra Neamt |
1 Attachment(s)
Chili - Filila Dr.Tr.Severin
|
1 Attachment(s)
sunt membru NO SPEED LIMIT Drobeta turnu severin
|
User : Lekio
Name : Alex Mana dreapta a lui DoDo in No SpeeD Limit Dr.Tr.Severin ... |
Florica ... sa le dai accept celor 2 de mai sus ... sunt membri in NSL ...
mersi ... |
Fiecare trebuie sa mi ceara acest lucru......cu mentiunea : membru nsl.....tg,drobeta....etc
|
Membru NSL Constanta.
|
Va salut pe toti NSListii mai ales pe cei din Bucuresti...am zis sa postez aici ca mi sa parut cel mai potrivit thread dintre toate...Eu sunt tipul cu hanorac galben care a fost la intalnire in seara asta...Conduc un Fiat Seicento (care este momentan acasa...schimbat ambreiaju si o sa ajuga aici) care unii poate il stiti de pe forum...majoritatea o sa il stiti...Bix, tu lai vazut la iasi :)
Va salut inca odata cu respect pe toti.... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1222892731 |
NSL_Florica ti-am trimis un PM referitor la filiala de la cluj..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning