Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Diverse lucrari/comentarii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/13817-diverse-lucrari-comentarii.html)

ranek 05-06-06 22:11

Re: Fiecare pune ce a mai facut !

2 Attachment(s)
Un prag subtil , varianta concept ... pt masinute gen dacia , SN , dc nu :P logan ;)

RA_2fast4u 14-06-06 19:45

3 Attachment(s)
primul meu obiect ceva mai complex.. :rolleyes2 chiar daca e facut dupa turoail ... :rolleyes2 dar macar are o forma... il pot roti il pot vedea in 3d :D and that is a start ;)

acuma am de gand sa imi fuck biroul :dance: (pt ca vreau sa imi dau comanda de birou si vreau sa mi-l fak smecher :D ) asa si dupa aceea masiiiniiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

Ace Axel 14-06-06 19:47

degeaba iti faci tu planuri pt mobila... niciodata nu iese cum vrei... cel putin asa a fost in cazu meu

TazAless 14-06-06 22:19

4 Attachment(s)
am facut si eu ceva :D cred ca e bine pentru un incepator :lol: si oricum asa se incepe cu chestii simple ca sa ma obisnuiesc cu meniul :arrow:

Ace Axel 15-06-06 09:08

ceva simplu huh?! super misto :lol:

TazAless 15-06-06 18:01

4 Attachment(s)
am mai facut ceva, o palarie :-P
:arrow:

Ace Axel 15-06-06 19:29

dak n-ar straluci ar arata mai a palarie :P

sandrin 16-06-06 15:16

a-3-a poza seamana cu OZN :D

TazAless 16-06-06 16:38

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
dak n-ar straluci ar arata mai a palarie :P

:lol: stiu n-am nimerit materialul... imagineaza-ti ca e o palarie pentru roboti :lol:

cata_tm 17-06-06 22:00

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
primul meu obiect ceva mai complex.. :rolleyes2 chiar daca e facut dupa turoail ... :rolleyes2 dar macar are o forma... il pot roti il pot vedea in 3d :D and that is a start ;)

acuma am de gand sa imi fuck biroul :dance: (pt ca vreau sa imi dau comanda de birou si vreau sa mi-l fak smecher :D ) asa si dupa aceea masiiiniiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

de pe pagina aia cu tutoriale, nu? mere fain treaba, stai p-acolo ca-nveti multe. da vezi ca la roti cred ca ai uitat un scale.mi se par cam mici

Lukian_XXX 18-06-06 08:12

am o masina pt GTA San Andreas!!
poate cineva sa ii lase garda la sol si sa ii mareasca umpic rotile???
ps sunt 2 fisire unu txd si unu dff!!!

RA_2fast4u 18-06-06 10:38

Quote:

Originally Posted by cata_tm
de pe pagina aia cu tutoriale, nu? mere fain treaba, stai p-acolo ca-nveti multe. da vezi ca la roti cred ca ai uitat un scale.mi se par cam mici

dap :D de pe acolo ... acuma o sa incep sa fac ceva de capul meu sa vad ce imi iese 8-| si rotitzele acuma vad si eu ca sunt cam micutze... da merg :D

Ju!ceD 18-06-06 18:38

3 Attachment(s)
Ju!ceD revine cu ozn-ul secolului ;)

Deci e prima mea masina in 3ds max ( cik un bmw e30) da defapt e un alien machine

Rotile nu sunt de mn :(

Restu ramane sa comentati :)))

RA_2fast4u 18-06-06 18:41

Quote:

Originally Posted by Ju!ceD
Ju!ceD revine cu ozn-ul secolului ;)

Deci e prima mea masina in 3ds max ( cik un bmw e30) da defapt e un alien machine

Rotile nu sunt de mn :(

Restu ramane sa comentati :)))

=)) :lol: :lol: mortal! =))

da eu totusi zic sa te apuci si u de tutoriale, de chestii usoare shi altele si mai apoi masini... ca totusi nu sunt asa usoare 8-|

TazAless 18-06-06 20:24

am voie sa rad nu ? daca da atunci :lol::lol::lol::lol: =)) :)))))
ar trebui sa incerci cum fac eu sau RA_2fast4u sau altii - sa incepi cu lucruri simple, sa citesti tutoriale & shit si abia apoi te apuci de masini

All times are GMT +2. The time now is 00:59.

- Copyright 2026 4Tuning