![]() |
Re: Fiecare pune ce a mai facut !
2 Attachment(s)
Un prag subtil , varianta concept ... pt masinute gen dacia , SN , dc nu :P logan ;)
|
3 Attachment(s)
primul meu obiect ceva mai complex.. :rolleyes2 chiar daca e facut dupa turoail ... :rolleyes2 dar macar are o forma... il pot roti il pot vedea in 3d :D and that is a start ;)
acuma am de gand sa imi fuck biroul :dance: (pt ca vreau sa imi dau comanda de birou si vreau sa mi-l fak smecher :D ) asa si dupa aceea masiiiniiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: |
degeaba iti faci tu planuri pt mobila... niciodata nu iese cum vrei... cel putin asa a fost in cazu meu
|
4 Attachment(s)
am facut si eu ceva :D cred ca e bine pentru un incepator :lol: si oricum asa se incepe cu chestii simple ca sa ma obisnuiesc cu meniul :arrow:
|
ceva simplu huh?! super misto :lol:
|
4 Attachment(s)
am mai facut ceva, o palarie :-P
:arrow: |
dak n-ar straluci ar arata mai a palarie :P
|
a-3-a poza seamana cu OZN :D
|
Quote:
|
Quote:
de pe pagina aia cu tutoriale, nu? mere fain treaba, stai p-acolo ca-nveti multe. da vezi ca la roti cred ca ai uitat un scale.mi se par cam mici |
am o masina pt GTA San Andreas!!
poate cineva sa ii lase garda la sol si sa ii mareasca umpic rotile??? ps sunt 2 fisire unu txd si unu dff!!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ju!ceD revine cu ozn-ul secolului ;)
Deci e prima mea masina in 3ds max ( cik un bmw e30) da defapt e un alien machine Rotile nu sunt de mn :( Restu ramane sa comentati :))) |
Quote:
da eu totusi zic sa te apuci si u de tutoriale, de chestii usoare shi altele si mai apoi masini... ca totusi nu sunt asa usoare 8-| |
am voie sa rad nu ? daca da atunci :lol::lol::lol::lol: =)) :)))))
ar trebui sa incerci cum fac eu sau RA_2fast4u sau altii - sa incepi cu lucruri simple, sa citesti tutoriale & shit si abia apoi te apuci de masini |
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning