![]() |
Re: CALIBRA CATANO
Dar de ce nu i-ai facut pragurile mai rotunde si colturile si evazarea de pe spate,k parca e prea dreapt,parca e perete.Sau urmeaza sa o mai rotunjesti?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si ce nu mai inteleg eu ... de ce lipitzi barile de aripi ? la un impact cat de mic nu exista riscul de a crapa in locul ala ? In rest , masinutza e bomba ... dar trebuia sa faci ceva mai " rotund " in partea inferioara ... ca si masina e " rotunda" ... Si eu mi-am " dopat " Astra ... dar nu le-am lipit ... ca sa le pot da jos cand vreau ... Si ca sa intelegi despre ce vb , iti atasez 2 poze ... |
2 Attachment(s)
astra f lateral fata
|
2 Attachment(s)
inca mai am de lucru la ea. Nu am sa o las ca un perete, mai am de rotunjit la ea si poate pun pe usi ceva... Barile le lipim de aripi pentru ca in concursuri se da note mari si ie mai usor de cistigat. Dar sa-ti spun un secret: cu cit se fac mai multe ,asa mai mult am de lucru ...ma intelegi? pentru mine nu fac asa ceva. in Romania nu se fac asa? va trimit o poza de acum o saptamina cind o nins aici. Atelierul...
|
X-Ray-Eyes,imi place masina ta.
|
Cam cat crezi k o sa dureze pana o termini???In Romania nu se lipesc barile de aripi
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
MC Mate, nu stiu cind se termina astra pt.ca baiatul nu prea sta bine cu banii, asa ca mai ai de asteptat... CT-81-ERY , masina mea nu iasa in nici un catalog pt. ca ca sa iese trebuie sa iti propuna daca vrei sau nu. Intr-o revista ie mai usor pt. ca nimeni nu te intreaba. Totusi spunemi in ce revista sau mai bine te rog fa-i o poza si mi-o trimiti. MERSI. Daca vreti sa trimiteti vreo poza si nu vreti sa fie vazuta puteti trimite pe adresa: [email protected] sau adri_customcar @wanadoo.es . In putin timp veti putea vedea totul despre mine in :www.customcar.es
|
da si tu o adresa de mess..sau pune si tu poze cu opel astra g...eu am un bertone l-am vazut pe ala de la tine de pe elvator....dar am mai vazut si una neagra astra g....pune poze te rog...sa-mi clatesc ochiii.....
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
arata bine...sincer nu sunt pe gustul meu...ele sunt lucrate ca lumea....eu nu prea ma omor dupa sopilere ca in romania nu prea poti sa te bucuri de ele....stai sa-ti arata cum arata masina mea...
ps: si mai pune poze.... |
4 Attachment(s)
pozele...ca uitasem
|
aici va trimit o adresa unde puteti vedea citeva poze pina mai pun ceva , ca nu am mai bagat poze din anul trecut: http://spaces.msn.com/CUSTOMCARADRI/
|
adevarata !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning