![]() |
Re: Honda Accord vs. Mazda 6
Man si eu care credeam ca-s osedat. Super informatii, cred ca petreci enorm de mult timp prin aceasta obsesie.
|
Nota 10 Race, pentru felul in care argumentezi :)
|
Trebuia facut un poll.Merg pe mana Mazdei care e ceva mai ieftina
|
Quote:
|
Am impresia ca iar incerci s-o faci pe smecherul , da ca sa vada lumea ca nu vorbesc prostii,ma gandeam ca tre sa comentezi tu ceva...era evident ca este vorba despre cea mai ieftina varianta posibila :
Mazda 6 2.0 CD R4 OHC 120 CP - CE € 16390 Euro Honda Accord Sedan 2.0i LS M/T 17.750 EURO Preturi fara taxe , culese de la Dealarii celor doua marci nipone |
Quote:
data viitoare incearca sa fii mai explicit ;) ... |
Sunt foarte explicit , am spus ca merg pe mana Mazdei pentru ca e ceva mai ieftina (la nivel stock iar Mazda 6 din cate stiu eu cu motor 3.0 nu se comercializeaza pe la noi) ... dar pentru tine "pustiu" , voi mentiona de fiecare data de acum inainte ca sa nu fie probleme , e ok? Dar hai sa nu deviem de la subiect . Pace:)
|
Am realizat ca nu m-am exprimat exact cum am gandit , ai dreptate din punctul asta de vedere , nu am precizat stock sau mai bine zis standard , modelul de baza
|
Imi place mult mai mult Honda dar lasand asta la o parte... mi se pare un pic cam trasa de par comparatia asta...totusi e mare diferenta la motorizari... si e normal ca Mazada sa bata...
|
Mazda se comercializeaza la noi cu motor de 2.3i 260 CP AWD (ma refer la MPS).
Pretul este de 26.500 Eur CIP (cu vopsea metalizata inclusa) plus daca doresti si trapa electrica si navigatie inca 2500 Eur la CIP. Din informatiile pe care le am prima masina urmeaza sa fie livrata la inceputul luni. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning