![]() |
asta se face acum pe la scoli ? ntz ntz ... nu-i frumos
Sasha ...ce ora zici ca ai ? |
Re:
Quote:
|
is la ora de info......si un singur calc are mess.....si ma muta vak de profa pe alt calc.... :( :( :( :(
SALUTARE MICHELLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....e bine asja??? :P :P :P :P :P :P ai apropo....pt psycho.....poti sa te pregatesti pt nunta :P :P :P |
:D Psycho ai pus-o te omoara nevasta`ta ....ce mai asta e proba de divortz :P
|
Re:
Quote:
|
dupa cump poti observa si in poza de la avatar ... mi`am lasat barba si mustatza ... dar nu`i problema asta .. problema e sa vedem daca ma acceptzi cu o deficientza la al 3`alea membru .. ( picior ) .... e mai lung decat celelalte 2 ... :oops:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug dar cum ziceam si mai sus .... cred k dragostea e importanta nu aspectul fizic ... BTW .. am slabit de la 110 kg la 109 :) numai pentru tine :) |
Psycho esti plecat rau cu mintea de acasa :joy:
nu te mai vindeci nici cu medicamente straineze :P |
vai....psycho...nu treb sa faci atatea pt mine....eu te accept si aja .................. :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:
|
.....mah da ce va mai placeti sasha and psycho.....psycho esti primu care :bat: k esti langa mine ...si sasha :twisted: :twisted: :twisted: mai vedem....
|
.....mah da ce va mai placeti sasha and psycho.....psycho esti primu care :bat: k esti langa mine ...si sasha :twisted: :twisted: :twisted: mai vedem....
|
ahahahaahhahahahahahhaah...nu`i asa??????
:D :D :D :D :D :D :D ahahahahahhaha ai zis-o pe a grea!!!!!!!!!!!! |
ahahahaahhahahahahahhaah...nu`i asa??????
:D :D :D :D :D :D :D ahahahahahhaha ai zis-o pe a grea!!!!!!!!!!!! |
vedetzi mah .. am iubeshte femeileee ... si e moarte dupe mine :)) ...
|
vedetzi mah .. am iubeshte femeileee ... si e moarte dupe mine :)) ...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning