![]() |
Re: TUNING SHOW 12-13 SEPTEMBRIE IN PITESTI
fain fain.. yli ce motor ai?
|
bafta la eveniment.... app facetzi cat mai multa reclama cu evenimentul ca nu stie nimeni de el.. doar catziva ....
|
Quote:
|
o sa fie multe masini frumoase si o sa iasa bine showul :D:D:D- asa ca intre pasionati :D
|
Eu deja l-am urcat pe site se poate gasii la sectiunea evenimente!!!
In plus bmwowners are deja 2 masini sper sa o aducem si pe a treia sa incercam ceva inedit!! |
Baieti in primul rand tin sa va felicit pentru ceea ce vreti sa faceti iar in al doilea rand as vrea sa stiu daca sunt 2 sectiuni, adica una pentru show si una pentru muzica, sau sunt combinate.......mersi mult
|
Este exact ca toate show-urile,expo,concursul de sound insa fara drift,din pacate.
|
Quote:
cel putin asta am inteles eu,rog pe ady sa spuna daca asa e... |
asa este. totul se va tine intr-un singur loc.
|
Am vorbit cu Marius TXA si BMWowners va avea ceva inedit la stand ceva ce nu a mai fost facut pana acum o idee interesanta zic eu!!
Tot ce va pot spune e ca vor fi 4 masini nu 3 cum am spus initial! Va asteptam acolo sa vedeti direct pe viu despre ce e vorba!!! |
Un program oficial al evenimentului?
|
de luni in colo cred ca o sa apara.
|
programul oficial este pe acea poza atasata in pagina 2
Program de desfasurare: 12 septembrie -ora 07:00 sosirea participantilor si asezarea masinilor -ora 10:00 inceperea expozitiei -ora 11:30 inscrieri SPL Contest -ora 12:00 masuratori libere -ora 13:00 prima sesiune de masuratori frecventa -ora 15:00 a doua sesiune de masuratori muzica -ora 20:00 inchiderea primei zile de concurs 13 septembrie -ora 09:00 deschiderea celei de a doua zi de concurs -ora 16:00 decernarea premiilor |
o sa mai postez eu thread-ul de la pitesti si mai zic eu vad si eu ce pot face .Bafra debea astept
|
pacat ca e in zilele cu vtm'u de la rinca..noi cei din slatina o sa facem tot posibilul sa ajungem sambata 12... bafta organizatorilor ;)
app..e cu intrare ? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning