Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Clean style Passat CC, de la Streetec (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/137638-clean-style-passat-cc-streetec.html)

FantaZm 11-08-09 08:23

Re: Clean style Passat CC, de la Streetec

Bravo lor macar au incercat sa faca ceva... mie unul mi se pare exagerat . Daca era alta culoare ... poate dadea mult mai bine ....

aleks 11-08-09 09:04

Repetăm, pentru toţi tiunnerii cunoscători, māncători de seminţe la colţul blocului si plini de păreri de expert:
Quote:

Originally Posted by Magos
In ceea ce priveste trenul de rulare, acesta este completat de o suspensie air-ride GAS V1, controlata din telecomanda

Marius_mym89 11-08-09 09:32

interiorul arata suuuper....

CT90SNR 11-08-09 10:49

Cat de cat ....

claudiu lucian 11-08-09 11:10

observ ca cei care au masini modificate masini frumoase, facute cu gust, sau cei care macar incearca sa faca ceva din masina lor, cei care stiu ce inseamna sa te apuci de modificat o masina apreciaza CC-ul prezentat aici. ceilalti....

SKR* 11-08-09 12:48

Pacat ca interiorul e urat, exteriorul e impresionant.

Oxide 11-08-09 13:15

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2550097)
Pacat ca interiorul e urat, exteriorul e impresionant.

Subscriu. ;)

roska 11-08-09 13:36

mah urat urat urat la interior. asa de urat incat daca e sa cauti in dictionar cuvantul urat in loc de explicatie apare poze de interior a cc ului. ca tot e vb de cc am auzit un zvon cum ca motoarele de 2.0 tdi de pe ele consuma undeva la 18 22 la suta. astept sa ma scoateti din ceata

Le.Yoko 11-08-09 15:18

a iesit destul de bine,mai ales spatele :P
da nu suport suspensia aia...e prea lasata si cu rotile inauntru...
ca dezavantaje culoarea,cum au mai zis si altii !

KAY_ 11-08-09 15:49

imi place modelu si cum e stock...da sa l vad asa este superb , un tuning curat , chiar nu am ce sa reprosez . sper sa luam si noi exemplu si sa terminam cu toate prizele de aer , eleroane de avioane, luminite si toate sorcovele de masini ...la anu si la multi ani !

DSG-u 11-08-09 16:20

Ai un pasat stiu...:) Da ma da a asta nu-s 100. E mortal.

PepsY 11-08-09 22:46

Sincer sa fiu,chiar ma gandeam cand o sa iasa un CC tunat,uite,ca a iesit,dar nu prea reusit,dupa parerea mea,desigur.Bara din fata,o face prea,patratoasa,ia disparut linia Passatului,ca o facea o masina,mai feminina in design,dar perfecta pentru un barbat.Cu garda,arata bine,jantele imi plac ca dau bine cu culoarea masini,iar interiorul aduce cu unu de un Hot Ride,ceea ce nu e si masina.Ma bucur ca au avut "curajul" sa o tuneze.

country boy 11-08-09 23:12

stai k e greu sa faci tuning unui Passat si chiar asa e asta arata oribil, CC e frumos asa cum e el nu prea merge tuning-ul pe el

Kia Rio :2gun:

Alexx93 11-08-09 23:31

arata destul de bn:)...garda la sol cam joasa da in rest e oK:D

RyaN- 12-08-09 00:24

Daca tot au facut stopurile fumurii, puteau pune si niste faruri cu fond negru, parerea mea. Cat despre garda la sol, au cam exagerat putintel:o dar masina arata cat se poate de ok!

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning