![]() |
Re: Desenele mele: Sebastien SIR
de cat sa va certati:shock:(ceea ce puteti sa faceti si pe pm)mai bn mi ati da si mie un sfat constructiv ceva...o critica... orice legat de mine si desenele mele..:)multumesc anticipat!:lol:
|
gata frate,scuze.
eu nu pot sa zic nimic frate,ca daca nu imi place si o spun,te critic ,si apoi se ia iar laur de mine si n'am chef sa ma cert iar... |
stai ma linistit!:)...critica-ma cat vrei ca-mi prinde bine;)...
|
Sebastiane ce semnatura ti-ai tras nebunule :lol: =))
P.S: L4uR, ti-am zis, daca pui suflet p-aici numa ore de stres in plus ai, asa ca :lalala: |
he he....pai sa fiu si eu in rand cu toata lumea:P
oricum multumesc pentru ea:) aaaa si laur....daca zici ca kenzor copie....se minte pe el frate nu pe noi;) |
Quote:
ASa e laur,nici eu nu ii critic pe alti,mai ales daca fac desene mai tari ca ale mele:shock: Si pe mine ma enerveaza cand unul mai slab critica pe altul mai bun fara ca el sa-si corecteze desenele in care face aceleasi greseli. Nu stiu cum deseneaza kenzor,nu i-am vazut topicul dar imi imaginez din postarea ta ca si ele face aceleasi greseli... sau poate mai mari. Asta e...sunt mai multe tipuri de oameni! si acum... SCUZE SEBASTIEN ! iMI place tare trancaniciul :) ATV-UL Are desing aparte |
stai linistit ca nu m-am suparat ca ti-ai spus parerea....:)
ma bucur ca-ti place asa zisul ATV:rolleyes2...e mai mult un cart:???:....nush..poate ceva intre8) |
hai ca de acum in colo o lasam mai moale cu certurile pe topicul tau,comentam doar desenele :)
|
3 Attachment(s)
toate din capu meu....
tiru ala e facut cam in graba:) |
frumoase
cu cateva greselute pe care le poti vedea si tu;) punele si pe 4 speed ;) |
frumoase desenele....mai ales al treilea e cel mai reusit :twisted: bafta in continuare cu desenele:-)
|
ms...da stiu rotile spate...chestia aia dupa cabina de la tir...nush daca scrisu dupa parasolar e ok...(cred ca nu:))....
|
13 Attachment(s)
sper ca se incadreaza aici...ca e facuta cu mana libera:D
deci...este o masinuta(a ajuns asa dupa vreo 10 ore de munca si cred ca o sa mai dureze cam tot atat sa o termin)...facuta din carton:) si plastilina ,lipici si hartie:D...si la sfarsit am sa-i aplic un strat de kit auto si pe urma vopsea:)...dar pana atunci mai e cale lunga:D..astept critici:D |
sincer
nu am idee daca se incadreaza aici dar ideea e foarte buna spor la lucru ai mare grija la simetrie ca parca se vad cateva greseli pe acolo si scoopul de pe capota nu prea da bine prea inalt spor la lucru sunr curios sa vad ce iese |
Aici sunt DESENE. Sectia de MACHETE e mai jos ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning