Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: Sebastien SIR (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/137623-desenele-mele-sebastien-sir.html)

Sebastien SIR 31-08-09 22:20

Re: Desenele mele: Sebastien SIR

de cat sa va certati:shock:(ceea ce puteti sa faceti si pe pm)mai bn mi ati da si mie un sfat constructiv ceva...o critica... orice legat de mine si desenele mele..:)multumesc anticipat!:lol:

kenzor 31-08-09 22:27

gata frate,scuze.
eu nu pot sa zic nimic frate,ca daca nu imi place si o spun,te critic ,si apoi se ia iar laur de mine si n'am chef sa ma cert iar...

Sebastien SIR 31-08-09 22:37

stai ma linistit!:)...critica-ma cat vrei ca-mi prinde bine;)...

radu.3 01-09-09 07:38

Sebastiane ce semnatura ti-ai tras nebunule :lol: =))

P.S: L4uR, ti-am zis, daca pui suflet p-aici numa ore de stres in plus ai, asa ca :lalala:

Sebastien SIR 01-09-09 11:48

he he....pai sa fiu si eu in rand cu toata lumea:P
oricum multumesc pentru ea:)
aaaa si laur....daca zici ca kenzor copie....se minte pe el frate nu pe noi;)

tibytzu94 02-09-09 20:05

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2600878)
lasa tu parerile despre exersatul jantelor si altele ...nici eu nu sunt stralucit la facutul jantelor asa ca nu ii critic pe altii...asa ca si tu sa faci la fel..el fata de tine face lucrari extrem de bune ...si tu ai ajuns sa il critici...dar cand altii iti zic tie ca ai lucrarea disproportionata e ca si cum noi am fii chiori si tu ai fii cel care deseneaza cel mai bine...asta ma dispera ...ca cei care deseneaza prost ii critica pe cei care deseneaza bine...eu nu stau sa critic pe nimeni pentru ca si eu fac greseli extrem de mari in desene...sper sa nu supar pe nimeni...:!:

poate sebastien o sa se supere ca fac offtopic pe proprietatea lui dar trebuie.
ASa e laur,nici eu nu ii critic pe alti,mai ales daca fac desene mai tari ca ale mele:shock:
Si pe mine ma enerveaza cand unul mai slab critica pe altul mai bun fara ca el sa-si corecteze desenele in care face aceleasi greseli.
Nu stiu cum deseneaza kenzor,nu i-am vazut topicul dar imi imaginez din postarea ta ca si ele face aceleasi greseli...
sau poate mai mari.
Asta e...sunt mai multe tipuri de oameni!
si acum... SCUZE SEBASTIEN !
iMI place tare trancaniciul :)
ATV-UL
Are desing aparte

Sebastien SIR 02-09-09 23:49

stai linistit ca nu m-am suparat ca ti-ai spus parerea....:)
ma bucur ca-ti place asa zisul ATV:rolleyes2...e mai mult un cart:???:....nush..poate ceva intre8)

tibytzu94 03-09-09 09:31

hai ca de acum in colo o lasam mai moale cu certurile pe topicul tau,comentam doar desenele :)

Sebastien SIR 25-09-09 15:16

3 Attachment(s)
toate din capu meu....
tiru ala e facut cam in graba:)

skyZZo 25-09-09 17:13

frumoase
cu cateva greselute pe care le poti vedea si tu;)
punele si pe 4 speed ;)

Alin91bz 25-09-09 17:17

frumoase desenele....mai ales al treilea e cel mai reusit :twisted: bafta in continuare cu desenele:-)

Sebastien SIR 25-09-09 20:17

ms...da stiu rotile spate...chestia aia dupa cabina de la tir...nush daca scrisu dupa parasolar e ok...(cred ca nu:))....

Sebastien SIR 26-09-09 18:54

13 Attachment(s)
sper ca se incadreaza aici...ca e facuta cu mana libera:D
deci...este o masinuta(a ajuns asa dupa vreo 10 ore de munca si cred ca o sa mai dureze cam tot atat sa o termin)...facuta din carton:) si plastilina ,lipici si hartie:D...si la sfarsit am sa-i aplic un strat de kit auto si pe urma vopsea:)...dar pana atunci mai e cale lunga:D..astept critici:D

skyZZo 26-09-09 18:58

sincer
nu am idee daca se incadreaza aici
dar ideea e foarte buna
spor la lucru
ai mare grija la simetrie
ca parca se vad cateva greseli pe acolo
si scoopul de pe capota
nu prea da bine
prea inalt
spor la lucru
sunr curios sa vad ce iese

radu.3 26-09-09 18:59

Aici sunt DESENE. Sectia de MACHETE e mai jos ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning