![]() |
Re: Localizare eveniment
e bine ca este McDonald's, poate ni se face foame. Si e un bun puct de reper...Auziti dar ne trebuie neaparat rovineta? :) poate e politia mai blanda cu noi, si nu ia ca din oala.
|
eu intr-o ora plec spre bucuresti ! ne vedem la 4tuning day.:)
|
Pai normal ca iti trebuie ca doar iesi din bucuresti....deci daca nu aveti fiti cu mare atentie ca de......sunt 100% convins ca stiu si ei ce se va intampla sambata si duminica acolo....
|
Deci se poate spune clar in momentul acesta urmatoarea chestie:eu vin din Iasi cu trenu!(problm cu masina).Cobor in Gara de Nord!Cum ajung pana la Prisma fix cu mijloace de transport in comun!Ca....Cu taxiul nu ma tzine!Poate iau o tzeapa si platesc dusu intors pana in Iasi!
|
Quote:
pt cei care vin de la gara de nord nu sunt sigur...dar banuiesc ca pot lua 133 pana in Piata Romana...de acolo 301 pana la Aeroportul Baneasa ..dupa care 449 care ii lasa chiar la Prisma II .. problema e ca nu stiu sigur daca 449 opreste la Aeroportul Baneasa... ... asta e singura varianta care imi vine in cap :) ... sau mai poti lua tramvaiul ushor de la podul grant...pana la piata presei libere...si de acolo 449 care te lasa la Prisma ... problema e ca ai mult de mers de la gara pana la statia de tramvai :( |
eu sunt in colentina, nu merg cu masina, cu ce ajung acolo??
//edit: urgenttttttt |
pai cel mai indicat ar fi sa vii cu trenul pana in gara d nord,iar d acolo cauti un autobuz pana in fata la piata presei libere shi d acolo iei maxi-taxi shi t lasa in fata la prisma ........sa speram k asa e k shi yo tot d aici am datele astea shi nu stiu dak sa ma incred in ele dar am sa fac o incercare....:)bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning