![]() |
Re: Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA
poate ma bag eu :).... eram pe punctul de a o face si la piatra :)
|
in revista ZILE SI NOPTI a aparut posterul de la CUPAMAK extraordiar lucru bravo baietii am ramas placut impresionat felicitarile mele PS FRUMOASA RECLAMA
|
un ajutor primit din partea Promenada MALL ;)
|
Se poate baga si vreuna dintre probele prezentate in clipul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=J1CvZ...1&feature=fvwp |
Da, eu as vrea sa-l vad pe CRC cum face 2 wheel drive printre niste jaloane si isi si schimba o roata in acelasi timp... =)
|
Quote:
Quote:
gata cu off topic: astept intrebari legate de cursa...nu doreste nimeni mai multe detalii ?? |
Maine la prima ora ma duc sa iau revista zile si nopti :lol:
|
Quote:
|
eu zic ca variantele 10, 9 si 4 sunt cele cu dificultate medie si ar trebui abordate.
variantele 8 si 3 sunt solicitante atat pentru masina cat si pentru sofer si nici show nu iese. s-a mai incercat aducerea de probe stil "calorifer" dar rupi masina in doua si este pacat de locul liber disponibil. |
varianta 8 chiar tine de sofer....cat despre masina..nu cred sa fie asa probleme mari pentru o masina ..e un slalom....ai nevoie de presiune corespunszatoare in pneuri ( sa nu le descalti)..si atat...in rest ..tine de "INDEMANARE"...EEEEEEEEE
:). |
Quote:
La aeroport te-ai dat.....? Poate tin minte si vin baietii de la TL cum te-ai dus si tu la ei... (cu maxi taxi si o rulota de bere dupa ei )...:lol::lol::lol: |
lol :)
ps ..cand am zis NOI..m-am referit la club...am avut 3 masini ..daca nu ma insel..eu intradevar am fost mai mult cu ...sa spunem... suport tehnico-tactic..:)) |
pai eu nu am iteles bine traseul 9. daca stiam ca se merge si cu spatele il votam ! mie imi plac traseele astea mai complexe.
oricum am sa incerc sa ajung si eu acolo! |
bai da liniute nu faceti ma anu' asta ceva ?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning