![]() |
.....nu kred in legatura cu tipa....insa parintii lui sunt pachet rau de tot....
|
.....nu kred in legatura cu tipa....insa parintii lui sunt pachet rau de tot....
|
oricum e clar ca cine ajunge la astfel de gesturi duce lipsa de ceva la capusor :( fata ca fata , dar trebuia la parinti sa se gandeasca... cine stie ce probleme o mai fi avand el, d-zeu stie !
|
oricum e clar ca cine ajunge la astfel de gesturi duce lipsa de ceva la capusor :( fata ca fata , dar trebuia la parinti sa se gandeasca... cine stie ce probleme o mai fi avand el, d-zeu stie !
|
Re:
Quote:
am scapat de un prost de pe lumea asta... nu merita nici o pisda \"efortu'\" asta ! |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
baiatul din calinescu nu s`a spanzurat din cauza prietenei.. se intelegeau f bine.. ce au zis la tv.. sunt minciuni..
|
Quote:
|
Quote:
....nu am vb din ce am auzit de la tv ...asa mi`au spus neshte colegi de`ai lui...mia asa mi sa spus ...dak nu e asa sunt curioasa sa aflu ptr ce paote fi u baiat atat de stupid(imi pare rau k il fac asa) ptr k sunt altii care nu au ce mank si din ce trai si manank bataie zilnik si nu isi iau viatza..mi se pare cea mai mare prostie :( |
Quote:
|
nam stat sa citesc tot topicu .. scuze dak ma bag si eu ca musca in *** ... da ... ca sa uitzi o iubire anterioara eu zik si kred k e nevoie de o alta iubire mai mare decat cealalata.. si de nitzik vointza ... adik sa privesti mereu partea insorita a lucrurilor ...
|
Quote:
schimba subiectu.... ps: dumnezeu ti`a dat viata ca sa o traiesti nu sa i`o dai inapoi ;) asta e pt aia care mai au ganduri din alea sinucigase |
Quote:
|
da e mai simplu cu altcineva nu ?
|
Quote:
|
e mai usor sa uiti o persoana cand ai alta persoana langa tine ? ma intelegi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning