Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

d3vilish_lips 02-03-06 20:45

.....nu kred in legatura cu tipa....insa parintii lui sunt pachet rau de tot....

d3vilish_lips 02-03-06 20:45

.....nu kred in legatura cu tipa....insa parintii lui sunt pachet rau de tot....

Eugen_TL 02-03-06 20:55

oricum e clar ca cine ajunge la astfel de gesturi duce lipsa de ceva la capusor :( fata ca fata , dar trebuia la parinti sa se gandeasca... cine stie ce probleme o mai fi avand el, d-zeu stie !

Eugen_TL 02-03-06 20:55

oricum e clar ca cine ajunge la astfel de gesturi duce lipsa de ceva la capusor :( fata ca fata , dar trebuia la parinti sa se gandeasca... cine stie ce probleme o mai fi avand el, d-zeu stie !

Mustang 03-03-06 11:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
....azi un tip cls a 12-a la liceul calinescu din cta sa spanzurat k sa despartit de iubita lui...vai doamne kata inkonstienta si prostie .... :roll: :roll:

MAI BINE:
am scapat de un prost de pe lumea asta...
nu merita nici o pisda \"efortu'\" asta !

zana`rea}{ 05-03-06 19:57

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

baiatul din calinescu nu s`a spanzurat din cauza prietenei.. se intelegeau f bine.. ce au zis la tv.. sunt minciuni..

EvLSant0S 05-03-06 20:39

Quote:

Originally Posted by ciprian_the_1
frate daca intr-o zi, femeia care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca doar ai coarne boule nu aripi!!!!

genial ... :) nush de unde ai luat-o , da e tare rau de tot

d3vilish_lips 06-03-06 14:14

Quote:

Originally Posted by zana`rea}{
baiatul din calinescu nu s`a spanzurat din cauza prietenei.. se intelegeau f bine.. ce au zis la tv.. sunt minciuni..

....nu am vb din ce am auzit de la tv ...asa mi`au spus neshte colegi de`ai lui...mia asa mi sa spus ...dak nu e asa sunt curioasa sa aflu ptr ce paote fi u baiat atat de stupid(imi pare rau k il fac asa) ptr k sunt altii care nu au ce mank si din ce trai si manank bataie zilnik si nu isi iau viatza..mi se pare cea mai mare prostie :(

fanete 06-03-06 14:35

Quote:

Originally Posted by zana`rea}{

pei si dece s-a spinzurat?

Chelooo 07-03-06 06:48

nam stat sa citesc tot topicu .. scuze dak ma bag si eu ca musca in *** ... da ... ca sa uitzi o iubire anterioara eu zik si kred k e nevoie de o alta iubire mai mare decat cealalata.. si de nitzik vointza ... adik sa privesti mereu partea insorita a lucrurilor ...

GolfuletzS 07-03-06 13:35

Quote:

Originally Posted by fanete
pei si dece s-a spinzurat?

stam da dezlegam mistere.... dc s`a sinucis sau nu ?

schimba subiectu....

ps: dumnezeu ti`a dat viata ca sa o traiesti nu sa i`o dai inapoi ;) asta e pt aia care mai au ganduri din alea sinucigase

valib 07-03-06 16:35

Quote:

Originally Posted by Chelooo
nam stat sa citesc tot topicu .. scuze dak ma bag si eu ca musca in *** ... da ... ca sa uitzi o iubire anterioara eu zik si kred k e nevoie de o alta iubire mai mare decat cealalata.. si de nitzik vointza ... adik sa privesti mereu partea insorita a lucrurilor ...

adevarat ai grait!

GolfuletzS 07-03-06 16:44

da e mai simplu cu altcineva nu ?

d3vilish_lips 07-03-06 16:59

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
da e mai simplu cu altcineva nu ?

aa???:rolleyes2

GolfuletzS 07-03-06 17:01

e mai usor sa uiti o persoana cand ai alta persoana langa tine ? ma intelegi ?

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning