![]() |
Yep, al lui e. Sa ne traiasca :)
:peace: PS Are un demaraj de te inebuneste, l-am vazut odata cum a plecat de pe lok, am ramas masca... :peace: |
bai daka portu' a ajuns de tot c#c#t# unde se mai fac ma niste liniutze ceva ca sa vin shi eu cu camera sa mai trag o filmare o alea alea,nu sa stau degeaba ca \"indianu\".
|
Se mai chitzaie si prin port cate ceva :twisted:
|
Re:
subaru ala alb l-am vazut io acum vreo 2 sapt la spitalu judetean si e belea belea masina,e super marfa.si ce vroiam io sa intreb,cine e cu espero ala auriu cu bot negru ca e maniac omu nu se incurca.daca n-are 100 pe ora parca nu-i el
|
aoi cred ca vorbesti de gnt a trecut pe linga mine de parca steam pe lon pe tomis si aveam si eu ceva viteza cam 80
tra-le suzuki ala avea motor de 1.3 16 v 110 cai il stiu pe om e idiot |
:) acum cateva zile dau sa trec si eu strada pe la 11 noapte ... cand ma uit sa vad daca vine vreo masina ... se vedeau 2 faruri se apropiau mama mama cand deodata vrummmm pe langa mine ... gnt-u ... :)
mooa da era la departare in cateva secunde langa mine ... huh bine ca imi pierise chef de trecut strada :) |
e diliu ala cu espero .. l-am vazut si eu .cum conduce
|
GNT`ul ... am auzit un zvon are mashina modificata .. are arcuri sport ... are ... evacuare .. si ce`i ami important ... are motor de calibra .. asa se zvoneshte :D da ... asta o vorbim dincolo .. la barfe :)
|
sigur are ... are ceva facut la ea :) da nu stim noi ce
|
pai si nu le are si el cu 4tuning-ul?pe forum,alea,alea.nu prea din cate vad io
|
bajeti,l-am vazut azi pe tipu ala cu impreza aea 555,mergea usor omu'.pana si la viteze mici motorul se aude.e marpha marpha
|
GNT - Espero cu motor de 2.0 16v SFI de pe Vectra , 150 Cp stock + mici modificari ( filtru aer , bla-bla )
Ca sa nu mai fie dubii .. Dupa ce sct masina il provoc la o linutza ... Cu toate ca nu il cam incanta ideea ... si a zis ca nu prea are sanse ... Espero = 1600 Kg , Astra = 1000 Kg .... :peace: In fine ... |
zcuze pt offtopic...dar X-Ray tu cand ai de gand sa iti scoti mashina???
|
Re:
Quote:
De ce ? crezi ca i-am pus 2 praguri de pe poporului , un spoiler de dacia supernova si un gat de toba ? I-a uita-te sa vezi in cat tp a facut Florica FLR masina ... In 7 luni ! Eu mai am un pic ... si nu au trecut decat 2 ! Ca am auzit ca mi-a luat foc masina :yikes: :yikes: :yikes: , ca am facut-o praf :yikes: :yikes: :yikes: , ca nu stiu ce mi s-a mai intamplat ... gurile mancatoare de *** ... :blahblah: :blahblah: :blahblah: De ce ? Tu ce ai mai auzit ? Ca am sarit de pe pod de la Agigea in Dunare ? :shock: :shock: :shock: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning