![]() |
Felicitari Bog sa ai mare grija de el.....si bafta pt bac ca avem nevoie mare
|
dap bine zis ... merci la toti .... sa speram ca va aparea masina in curand ..dar toate la timpul lor ;)
cat despre 180 ... nee nu ma hazardez .... nu de alta dar vedeti si voi cate accidente se intamplain care implicati sunt mai ales incepatorii .. experienta la volan isi spune cuvantul .... si in plus m-am chinuit sa-l iau .. nu vreau sa scap de el asha usor :D |
bravo EPoX ai grija de el .. :( eu mai am de asteptam ink 2 ani juma ... i hate my life... anyway ... DUDe cine are calibra roshie frumoasa rau , is 83 BOG ??? Is 83 BOG am vazut-o la mare... si e RULZ banuiesc ca o stii.. i`m waitin`...
|
ghici pe ca masina fac sc de soferi...............pe golf 4,belea,nu? :pelvic_th
|
eu o sa am de ales intre solnitza si dacie dinaia mai veche....cred ca o aleg pe aia mai veche...cica e mai bine sa faci pe dacie sau pe ceva pe care se merge mai greu ca iti e mai usor dupaia ! :wink:
|
Re:
Quote:
|
De ce maaah??
Condu tu la inceput cu servo si motor brici si dupa urca in dacie :woowoo: Si nici nu cred ca-s de la tara... (offtopic) |
lui al3xius ii place the hard way ;)
dak poti sa conduci o dacie 1300/berlina , cu orice alta masina e parfum , dupa ce te obisnuiesti ku masina ,normal... SHA: ai dreptate ;) zici k nui adevarat dupa ce urci intro dacie dupa ce ai coborat dintruna \"straina\" :D .... deci reciproca la ce a zis nu prea e adevarata :D |
Asta e parerea mea. Exact cum zice SpeedeR , daca iti \"place the hard way\" , chinuie-te :) Iti da cineva ocazia sa conduci masina buna , sa prinzi gustul , sa-ti placa , nu sa-ti incaruntzeasca parul din primele 30 ore de condus legal din viata ta.
Quote:
Si eu am facut scoala de soferi pe Dacie , insa nu consider ca prin asta sunt automat sofer mai bun intr-o masina straina. Daca ti se ofera ceva , profita :) |
Re:
Quote:
Quote:
sincer prefer the hard way la inceput decat sa fac scoala pe o masina cu servo, abs si alte ***uri care iti corecteaza singura greselile si tu te obisnuiesti sa mergi gresit k deh iti corecteaza masina anumite greseli, prefer o harghie la inceput(macar cat fac scoala...) :lol: |
Re:
Quote:
|
lol , cam asa e cu mertzanurile si bmw-urile :D
Quote:
|
... boyz... stie cineva vre-o scoala de soferi pt B1 ??? :lol:
|
|
ma lasatzi-ma in durerea mea cu Daciile vechi.. am condus 4 ani de zile o Dacie din '77.. in alta masina n-am urcat sa conduc.. doar pasager.. cutiile daciilor cum sunt distruse nu intra normal in stanga si fatza pentru viteza intai.. drept inainte sau chiar putzin stanga si fatza (cam asa mergea a mea) .. si intr-o zi a venit varu-meu din Spania cu un BMW 320D din '00.. va spun n-am putut sa o conduc.. bagam a 3-a imi murea motoru.. eu nestiind m-am ofticat si n-am mai vrut sa o conduc.. dupa un timp mi-a dat un prieten un Oltcit.. care intra in viteze ca la carte.. si atunci mai greseam si bagam a 3-a.. dar pana la urma :peace: am reusit :D ;) acu pot spune ca n-am probleme.. orice masina ar fi.. deoarece am gustat din toate.. 8) :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning