Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Un minunat Lamborghini X Concept (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/136546-minunat-lamborghini-concept.html)

aleks 04-08-09 13:10

Re: Un minunat Lamborghini X Concept

Respectă foarte bine unghiurile originale ale maşinii, este corect proporţionată, este echilibrată.

al3xxatm 04-08-09 14:01

.. minunata :x

X3M_5P33D3R 04-08-09 16:03

FAIL! nu arata nici cum! tot ce imi place la ea sunt farurile si toba finala.

RideTheRiddle 04-08-09 16:10

cum zicea cineva pe prima pagina parca e o banana. :-?? chiar nu imi place deloc. aduce a Nissan-ul ala modificat sa semene cu lambo :-?

UNLORD 04-08-09 17:13

Cam prea extrem designul ...

aleks 04-08-09 17:45

Cei care vă arătaţi dezgustaţi din plin de concept, poate aţi putea motiva dezgustul cumva.

RideTheRiddle 04-08-09 18:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2534461)
Cei care vă arătaţi dezgustaţi din plin de concept, poate aţi putea motiva dezgustul cumva.

pai

1. Are forma de barca
2. Are prea multe prize de aer care de altfel sunt prea mari
3. Este un design exagerat, mult prea futurist, defapt viitorul de care ne temem cu totii. Indraznesc sa spun exagerat chiar si pentru un concept.

aleks 04-08-09 18:55

Multumesc de răspunsul prompt, nu pe tine te aveam în vizor însă, au făcut pasi nişte posturi pline de dezgust, de 1-2-3 cuvinte :)

RideTheRiddle 04-08-09 18:56

eh atunci sa vedem poate mai baga ei ceva motive in plus :D

YGD-sef 05-08-09 20:35

Arata bine ...dar pentru un concept!;)

denver 06-08-09 13:10

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2533724)
Respectă foarte bine unghiurile originale ale maşinii, este corect proporţionată, este echilibrată.

bine zici Aleks , dar este ceva la extreme , ori iti place mult ori deloc , multe elemente sunt prea exagerate si parca o rup din realitate , plus ca pana acum lamborghini nu prea a avut vreun design urat ca sa aiba nevoie de o schimbare radicala :D

aleks 06-08-09 14:02

Quote:

Originally Posted by denver (Post 2538734)
bine zici Aleks , dar este ceva la extreme , ori iti place mult ori deloc , multe elemente sunt prea exagerate si parca o rup din realitate , plus ca pana acum lamborghini nu prea a avut vreun design urat ca sa aiba nevoie de o schimbare radicala :D

Perfect adevărat, dar rolul unui concept este de a trasa linii, direcţii, lucruri îndrăzneţe pe care nu le poţi face pe o maşină de serie, fie ea si serie mică. Ăsta e scopul designului, inovatie, nu doar apă călduţă şi lucruri cuminţi.

spiner 06-08-09 16:40

mie spatele imi place cat de cat dar in rest e prea brusc si nu are prea multe modificari aduse..e un fel de galardo putin modernizat.. :-|

PepsY 08-08-09 02:37

e futurista mashina,si in plus,vrea sa exprime ceva rautate,si putere,logic...sincer nu cred ca va iesii astfel d model p piata,momentan....oricum,mashina e frumoasa....imi place cum a gandito ala din iran sa o faca...:)..a avut imaginatie sincer sa fiu...

DSG-u 08-08-09 11:09

Dea asta nu o sa ajunga astia niciodata ca si Ferrari... daca se duc tot asa nu o sa mai auzim de ei in 30 de ani...

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning