![]() |
Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi Ghia 2002
arata dragut foc mondy asta al tau :) sa ai noroc de el imi pare rau de buba:( ...sper sa gasesti alt spoiler. bafta
|
Ms frumos...problema e ca nu e numai spoilar...am rupt si prinderile de la faruri de sus (cele spre aripa) si am deplasat si capota... deh...zapada + cauciucuri d vara nu da bine ... surprinzator masina celui in cam am dat a scapat nevatamata... da chiar deloc nu s`a vazut urma de impact.. :rolleyes2
oricum ...acum daca tot s`a intamplat ..ma bate gandul sa iau faruri cu lupa...daca stiti pe careva ... poate ne intelegem :lol: |
pai cat dai pe 2 faruri cu lupa pt xenon shi facute gata negre? adica cele care le am eu pe masina acu. si iti pot face rost si de acelea normale.
|
deci ma jur..exact la tine ma gandeam acum :lol: le vreau ...fa`mi o oferta :lol:
un id de mess ceva? |
Capota si a mea s-a deplasat dar o poti regla din suruburile de prindere.
|
Maine ma duc la Ford sa imi faca baietii de acolo treaba ca lumea 8)
sper sa iasa cum era inainte.. |
Quote:
|
Incerc...daca nu merge ....NEXT===>> :lol:
app..stie cineva cat cantareste o janta MAK pe 18 echipata...? ca vreau sa fac o comparatie cu una originala ford pe 16 care cantareste 18 kg ... :cry: sau un site ceva ...Multumesc anticipat |
Iti recomand cu incredere un cantar ;)
|
Quote:
|
inca 2 mici mari probleme ...
1 am observat de la un timp ca intre 1800-2200 turatii de obicei in treapta 3 sau mai rar in 4 cam da in nas... parca ii taie alimentarea f rapid... sau mai pe intelesul tuturor merge in suturi ... ceva pareri ? 2 nu mi se mai inchide o usa nici cu alarma nici la inchidere....din cate am mai citit ar fi o problema ff des intalnita la ford mondeo ... si tot zic de un anume microprocesor/actuator care ramane blocat pe inchis... iar astept pareri si aici .... Multumesc anticipat :lol: |
la chestia cu usa e posibil sa iti fi iesit o mufa de pe broasca sau pur si simplu tija de incuiat/descuiat. am patit-o si eu la focus.
|
Quote:
|
atunci baga si tu niste veselina din mai muuulta...:D:D:D:lol:
|
s-ar putea ca vrajeala de la turatii sa apara din cauza pompei de joasa sau din cauza vreunui injector...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning