![]() |
De aia au ajuns masinile tale subiecte de discutii pe acest forum si de aia toate dieselurile facute de tine scot fum?Imi pare rau, n-am vrut sa te jignesc. Daca faci nu inseamna ca si faci bine. Cei care ti-au dat diploma ar fi trebuit sa te invetze sa faci dieseluri fara sa scoata fum. Eu stiu doar vorbele spuse de clientii tai. Pana o sa auzi plangeri de la clientii mei atunci sa incerci sa ma contrezi in vreun fel. Te intreb retoric: 1.7 presiune in turbina?Masina facuta de tine?:)Chiar nu stiu pe ce ai primit diplome!
|
...
Dieselurile care scot fum sunt cele la care propietarii au vrut asta iar 1.7 bar presiune pot spune ca nu stii nimic intradevar ..... ideea este ca nu trebuie sa iti explic eu tie tu invata sau dupa cum spui tu stii deja .....ma scuzi dar te-ai nascut asa??? Eu sincer recunosc ca nu ! Imi pare rau dar sa stii ca nu o sa mai continui pt ca devin rautacios !Daca vrei provocare luam o masina si hai sa vedem care o face mai bine si cu siguranta ca Master va accepta sa faca Dyno la treaba asta! (Ne va face o reducere nu era vorba de gratis!)
A si ca sa iti mai arat ceva de sapt viitoare vom modifica toata gama Mitsubishi Evo 5/6/7/8/9 si foarte curind Subaru toata gama Turbo!!!Cu scule de la EcuTek. Cu respect, Ceky |
...
Dieselurile care scot fum sunt cele la care propietarii au vrut asta iar 1.7 bar presiune pot spune ca nu stii nimic intradevar ..... ideea este ca nu trebuie sa iti explic eu tie tu invata sau dupa cum spui tu stii deja .....ma scuzi dar te-ai nascut asa??? Eu sincer recunosc ca nu ! Imi pare rau dar sa stii ca nu o sa mai continui pt ca devin rautacios !Daca vrei provocare luam o masina si hai sa vedem care o face mai bine si cu siguranta ca Master va accepta sa faca Dyno la treaba asta! (Ne va face o reducere nu era vorba de gratis!)
A si ca sa iti mai arat ceva de sapt viitoare vom modifica toata gama Mitsubishi Evo 5/6/7/8/9 si foarte curind Subaru toata gama Turbo!!!Cu scule de la EcuTek. Cu respect, Ceky |
Re: ....
Quote:
|
Quote:
|
.....
Atunci este posibil sa fie alta care a fost \"reconstruita de porsche romania \" oricum ideea este ca la mine nu s-a plins nimeni.Asa cum am mai zis pina nu stiti nu aruncati cu vorbe ......
Cu respect, Ceky |
.....
Atunci este posibil sa fie alta care a fost \"reconstruita de porsche romania \" oricum ideea este ca la mine nu s-a plins nimeni.Asa cum am mai zis pina nu stiti nu aruncati cu vorbe ......
Cu respect, Ceky |
Ma bucur pentru tine ca vei face Mitsu si Subaru. Din pacate unii trebuie sa se ridice de jos pentru a ajunge in varf, si pas cu pas reusesc asta:) Daca ar fi asa cum spui nu mi-ar mai veni clienti de la tine pe care nu ai reusit sa-i convingi cu farmecul tau personal sau cu masinile pe care le-ai lucrat:) As da cateva nume de persoane care au trecut pe la tine si au spus lucrurilor pe nume in ceea ce te priveste dar ii respect si nu le divulg numele pentru a evita ulterioare situatii. Decat sa sustii ca faci chiptuning bun cand de fapt nu este asa mai bine ai incerca sa inveti cum se face si ai incerca sa colaborezi cu cei care, desi nu au posibilitatile materiale care le ai tu, reusesc sa lucreze 7-10 masini pe luna fara greseala, care zi si noapte au in sange dump-uri si care lunar fac 1000 de km testand masini, perfectionand arta chiptuningului. As fi incercat sa-ti respect munca, insa esti doar un personaj care s-a trezit cu sculele in mana si care o face doar pentru bani nu din pasiune. Ca tine sunt multi altii pe la noi si, in mod cert in relatii bune cu tine, dupa cum este si acea zicala cu \"cine se aseamana s-aduna\". Acum 10 minute mi-a plecat din birou un client cu o SuperNova pe care am stat toata ziua sa scot si ultimul cal din ea. Despre rezultate nu are rost sa mai vorbesc penbtru ca sigur va posta respectivul fericit. Sunt curios...de cate ori ai stat pana la 1 noaptea sa lucrezi o masina pana sa-l vezi pe client ca are un zambet larg pe figura, zambet rezultat din satisfactia care o simte la volan dupa un chiptuning la o masina de 75 de cai la care toata lumea spune ca chiptuningul nu aduce nici o senzatie?De cate ori ai stat pe o masina sa montezi 1-2-3...10 variante de soft pana sa atingi limitele acelui motor?Tare ma indoiesc ca nu stii despre ce vorbesc. Iti urez multa bafta in ceea ce faci si mai ales sanatate pentru ca banii nu aduc fericirea;)
|
Ma bucur pentru tine ca vei face Mitsu si Subaru. Din pacate unii trebuie sa se ridice de jos pentru a ajunge in varf, si pas cu pas reusesc asta:) Daca ar fi asa cum spui nu mi-ar mai veni clienti de la tine pe care nu ai reusit sa-i convingi cu farmecul tau personal sau cu masinile pe care le-ai lucrat:) As da cateva nume de persoane care au trecut pe la tine si au spus lucrurilor pe nume in ceea ce te priveste dar ii respect si nu le divulg numele pentru a evita ulterioare situatii. Decat sa sustii ca faci chiptuning bun cand de fapt nu este asa mai bine ai incerca sa inveti cum se face si ai incerca sa colaborezi cu cei care, desi nu au posibilitatile materiale care le ai tu, reusesc sa lucreze 7-10 masini pe luna fara greseala, care zi si noapte au in sange dump-uri si care lunar fac 1000 de km testand masini, perfectionand arta chiptuningului. As fi incercat sa-ti respect munca, insa esti doar un personaj care s-a trezit cu sculele in mana si care o face doar pentru bani nu din pasiune. Ca tine sunt multi altii pe la noi si, in mod cert in relatii bune cu tine, dupa cum este si acea zicala cu \"cine se aseamana s-aduna\". Acum 10 minute mi-a plecat din birou un client cu o SuperNova pe care am stat toata ziua sa scot si ultimul cal din ea. Despre rezultate nu are rost sa mai vorbesc penbtru ca sigur va posta respectivul fericit. Sunt curios...de cate ori ai stat pana la 1 noaptea sa lucrezi o masina pana sa-l vezi pe client ca are un zambet larg pe figura, zambet rezultat din satisfactia care o simte la volan dupa un chiptuning la o masina de 75 de cai la care toata lumea spune ca chiptuningul nu aduce nici o senzatie?De cate ori ai stat pe o masina sa montezi 1-2-3...10 variante de soft pana sa atingi limitele acelui motor?Tare ma indoiesc ca nu stii despre ce vorbesc. Iti urez multa bafta in ceea ce faci si mai ales sanatate pentru ca banii nu aduc fericirea;)
|
Ah...!!Si sa nu uit: daca nu ai bani de dyno la Mastertuner si vrei o reducere iti platesc eu testul, cadou de ziua ta:))Asta asa ca sa ne arati ca si in ultimul moment gandul tot la bani iti este. De parca te-ai imbogati cu 50 de euro. Nici nu ma mira ce mi-a zis Florin azi la telefon: ca este bine ca exista dimsport ca mai mananca si el dupa ceky. Pana una alta in lumea \"granzilor\" chiptuningului totul se rezuma la a manca nu la a fi profesionisti desavarsiti. Si aia cu clientii care au vrut sa le scoata fum masinile, chiar sunt curios cine vine si spune ca vrea ca masina sa-i scoata fum. Ineptie mai mare nici ca am auzit:)))Daca masina scoate fum negru este clar ca ceva este in neregula cu functionarea motorului. Chiar nu-mi imaginez ca cineva doreste ca motorul sau sa functioneze necorespunzator. Un client mi-a spus de curand ca unii se bazeaza pe nume altii isi fac numele prin competenta si rezultate. Tu din ce categorie faci parte? Cum spunea un domn drag si cunoscut noua: nu priviti suta de dolari ca o cheie a succesului in viata;)Chiptuningul inseamna talent, imaginatie, cunostiinte, profesionalism, perseverenta, dorinta de a te autodepasii. Faptul ca masinile tale scot fum se intampla numai si numai din vina ta si probabil a diplomei care o ai in chiptuning:)
|
Re:
Quote:
Eu am vrut soft mai impins si am vrut amestec mai bogat, asta antreneaza mai repede tubina si tine temperatura de ardere mai joasa in motor, Un amestec sarac la diesel nu-i asa de periculos ca la benzina, dar consider ca atunci cand fortezi fumul este obligatoriu. Nu este vina lui Ceky ca eu ii dau peste mana si-i trec valorile mele impotriva vointei lui. Nu te mai da la oameni asa de rau ca stie sau nu stie sa faca. Sunt multi f multumiti si din cate sute o fi facut mai poti da si kix sau unele nu vor sa iasa. Nici nu Ceky nu sunt de acord ca spune ca-l ataca Mastertuner, face constatari si le evidentiaza pe cele ce-l favorizeaza. |
Re: ...
Quote:
Vreau sa subliniez ca pentru masinile mele Ceky a facut mereu mai multe versiuni de soft incercand sa obtina ce e mai bine. Intradevar nu a stors maxim pentru ca materialele motorului dicteaza anumite limite fizice care denota mare fragilitate in variantele de serie. Montati macar pistoane si biele forjate dupa care o sa vedeti ce se poate face din soft. Rabanne nu stiu cat de bine faci sau nu insa scandalul asta nu e bun, iar faptul ca duci vorba nu sunta frumos. Daca Florin-Zbuciumus vrea sa spuna ceva sigur o va face fara intermediari. |
V-am spus ca nu e frumos ce faceti.
Terminati cu rautatile, pentru ca se va intampla inevitabilul, o sa se faca remapari doar afara si asa sunt multi descurajati de asta. Or sa caute doar firmele care importa softul. Asta vreti? Lumea e oricum suficient de speriata! |
[quote=\"zGb\"]
Quote:
|
....
EU oricum inchid si nu mai comentez nimic , tot ce pot spune despre Rabanne este ca este un pusti si asta se vede , iar daca vrea sa faca tuning nu il opreste nimeni dar asta nu presupune sa arunce cu noroi in altii si mai ales degeaba .Nu asa se cistiga clienti ci prin munca si rezultate .Asa ca vezi tu de treaba asa cum facem si noi si lasa birfa!
PS- Sebi este doar un exemplu dintre acei clienti despre care vorbeam ... Ceky |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning