Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   Etapa XII - 02.11.03 - PRISMA TOWN (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/136-etapa-xii-02-11-03-prisma-town.html)

tekno 02-11-03 12:12

distractzie placut ashi bafta..
yo unu nu voi fi acolo :(

Gabi 02-11-03 12:23

Mda, pana la urma nici eu nu am mai ajuns:(
Pentru cine a fost azi la cursa: a aparut cumva un Cielo verde Kawasaki, cu capota neagra ?!

TYE 02-11-03 14:50

gabi: nu a fost ...

cursa de azi a fost sub cea de la romexpo ... cu toate ca azi a fost soare si frumos afara ...
nu s-a intamplat nimic extraordinar ...

o planetara rupta pe o dacie grena ... si NSL-u a fiert motoru' ... si i s-a spart o conducta ..

Cel mai nasol a fost tipu' cu Hyundai Coupe galben ... care a bagat o faza de genul \"Ce omor eu masina pentru un *** de timp\" ...

AdiK de ce ai mai venit acolo si te-ai inscris? Doar ca sa intri cu masina in parkare !?

TYE 02-11-03 14:53

l-am uitat pe tipul cu WRC (bmw 3) care a facut niste cerculete ...
si la fel NSL-ul care v-am spus i-a fiert motorul ...

S-a cunoscut lipsa TXA si BAV ...

A mai fost un tip cu un Opel Astra Coupe Bertone ... a mers super ...

.... eu sunt cam dezamagit de cursa de azi ....

Gabi 02-11-03 14:56

TYE: merci pentru rezumat.

PS: obisnuieste-te cu ideea ca nu toate cursele vor fi spectaculoase, cu multi concurenti si spectatori.
Tipul cu Astra Coupe Bertone e ex WAY... cred.

TYE 02-11-03 15:00

concurenti au fost destui ... se stransesera la inceput ceva in jurul la 23-24 masini ... printre care 2 subaru STI, 3-4 ursuleti, 2 dacia, 2 golf 3, 1 golf 1, 1 toyota corola (un polonez la volan), 2 nove, hyunday coupe, opela astra bertone, citroen saxo, 2 astre .... etc ...

dar de participat au ramas putini ... :( :( :(

TYE 02-11-03 15:01

tipu' cu bertone ... nu a fost cel de la romexpo ...

Pilu 02-11-03 15:08

Circuitul de la Prisma fata de cel de la Romexpo a fost un circuit de viteza, aprope toti :lol: ambalandu-si caii putere la maxim .
Au fost si cateva evenimente :
DOD-U si-a fiert motorul aratand ceea ce poate sa faca celor de la National TV, un Ford Cortina a sters un stalp ( o reclama ) dupa incheierea primului tur,nemai prezentandu-se la turul secund. :lol:
Dupa incheierea concursului NSL a facut cateva cerculete si bournouturi .... a fost nevoit sa traga pe dreapta :wink: explodandu-i vasul de expansiune.
Una peste alta a fost o cursa buna, mai jos parca ce e drept decat cea de la Romexpo.

Asteptam o noua cursa 8)

:!: In cateva zile va aparea filmul de la Prisma alaturi de cateva fotografii.

Gabi 02-11-03 15:10

Deh, lumea care s-a strans a preferat sa se uite... Ma intreb de ce nu vin cu autobuzu', metrou', sau orice alt mijloc de transport. Vin cu masina doar ca sa-i vada lumea? Ii inteleg pe cei care au probleme la masina. Ori te dai cu ea sa scoti tot ce-are mai bun ( prin victorie sau show ), ori stai pe bara ( ex. Sebi - la 2 etape nu a mers pentru ca a avut probleme cu masina ).
Bine... in anumite situatii, merge sa vii si cu masina in \"pioneze\". Anu' asta, la \"Cupa KOS\", in iunie, la un an dupa ce KOS-u' a murit, Monica Cojocaru a tinut sa vina cu masina, chiar daca aceasta nu mergea cum ar fi trebuit. Gestul conteaza... si bineinteles, evenimentul.

Daca Bertonele nu a fost cel de la Romexpo, inseamna ca a fost altu' :lol:

Pilu 02-11-03 15:11

A fost si la Romexpo :wink: , dar parca a avut alta masina . Nu :?:

Gabi 02-11-03 15:13

Pilu: din cate stiu, la ROMEXPO a venit WAY-u' cu un Coupe Bertone.

Pilu 02-11-03 15:15

nu wb parca de soferul de la Cortina ca a participat si la Romexpo. Sau eu am inteles gresit :wink:

TYE 02-11-03 15:16

nu stiu ce sa zic ...
mor pe astia care vin, isi pun numere pe masina, si dupa aia P..A !!

ala cu Hyundai mi-a stricat toata ziua cand l-am auzit ...

ar fi trebuit sa fie super astazi: vreme frumoasa, masini multe (la inceput), spectatori pe masura, spatiu mare de manevre, circuit mai de viteza ca la romexpo (cum a zis si pilu) ...

oricum o cursa bunicica ...

TYE 02-11-03 15:17

tipu cu bertonele de azi nu afost la romexpo si tipu cu bertonele de la romexpo nu a fost azi ...

Pilu 02-11-03 15:20

Eu unu l-am vazut la Romexpo cu o alta masina ....

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning