![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
mama ce tare e asta ........bravo e super frumoasa
|
Ms...e foarte elegant facuta ,plus ca e una din putinele machete care respecta scara la perfectie si nu exagerez. :)
|
11 Attachment(s)
Pt azi ,ceva mai deosebit. Porsche Diesel Junior 108K ,fabricat de Schuco 1:18 ,Delaer Edition. Superb realizat de cei de la Schuco.
|
Cea mai frumoasa macheta de pe forum! Superba! ;)
|
Mersi. Un premiu ,ceva? :-P
|
Vai lume ce machete ai.......:shock:superbe. sunt super super. si tractorul e criminal. trebuie sa tratez si eu cu un prieten pentru un Universal d'al nostru de la Brasov
|
15 Attachment(s)
Porsche 911 RSR 2.1 Brands Hatch 1974 - AutoArt Milenium.
|
Smechere machete mai poti avea, toate imi plac foarte tare, da in special 924 si 356B ..... 8)
|
asa da colectionar PorschE una si una te respecti ;) ai cateva piese foarte spectaculoase .jos palaria ...bafta la colectionat
|
12 Attachment(s)
Mersi de aprecieri.
Continui azi cu un 996 GT3 Mk. I 1999 AutoArt ,mai exact varianta ClubSport. Este matrita veche de la variantele UT 996 Carrera imbunatatita de AutoArt. Din pacate balamalele de tip dog-leg au ramas ,dar nu constituie un impediment foarte mare ,in rest macheta fiind foarte reusita. |
Frumoasa foc macheta ....ce scara e ?
|
Dupa cum am spus si la inceputul topicului ,TOATE sunt 1:18. Nu colectionez alte scari.
|
Nu am stat sa citesc la inceputu topicului ...am dat in graba ;) in fine , succes
|
Demential RSR-ul,e una dintre cele mai frumoase machete scoase de autoart in ultimul timp!
|
7 Attachment(s)
Dap ,e foarte bine realizat. Dar nu e destul de nou ,e cam din 2004-2005 macheta.
Revin cu un 997 Carrera 4S Cabriolet - Norev. O macheta reusita pt pretul ei ,cu exceptia mochetei ,calitatea materialelor se apropie de AutoArt... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning