Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Logan - tuning by ZENDER (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/13563-dacia-logan-tuning-by-zender.html)

Dooffy 07-06-06 16:11

Re: Dacia Logan - tuning by ZENDER

prea scumpe piesele pt logan !!!

floppinnel 04-01-07 10:56

adevarat ca este scump dar mie imi place foarte mult. Finutz shi discret. apropo cred k partea aceea de pe bara din spate..cu 2 iesiri pt toba se poate face shi pe la noi mai ieftin. din cate am inteles este o piesa de plastic care se lipeste pe bara..shi se mai taie o gaura pentru ce-a de-a doua iesire a tobei. cine se baga sa faca asa ceva?

andy_wpo 12-01-07 20:09

hai ca nu is scumpe de loc.faceti comparatie cu kituri pt masini straine si mai vb dupaia.vi se pare scump in comparatie cu ce?cu pilot sau alte marci romanest.uitativa mai bine cum cade spoileru de am si cum cade alea de pilot.calitatea ii alta.chiar nu mi se pare scump.toti ziceti ca is naspa da cand vedeti pe cate una va pica fatza.

canny 12-01-07 22:13

tuningul nu inseamna ca tre sal vezi din avion si sa zici, bai aici o facut nea nicu tuning, exista si tuning discret care pt necunoscatori de model auto sa para ca chiar asa a venit masina aceea, mie mi se pare superb kitul si intradevar e o valoare 900, dar nu mi se pare scump, pt ca masina noua la fel ca si bodykit nu iti cumperi daca esti om cu ultimii bani din portofel si zici las ca iau salaru

andy_wpo 12-01-07 22:21

las-i ma ca daca la astia nu ai spoiler cat casa ii urat tuningu.hai sa ne facem toti masini nfs ca vad ca se poarta la noi in romania genu asta de tuning cat mai agresiv.mie imi plac masinile cu tuning discret da care atrag privirile.si singurele masin care se preteaza la genu nfs is japonezele.

Boasa 19-01-07 17:24

Quote:

Originally Posted by canny (Post 695989)
tuningul nu inseamna ca tre sal vezi din avion si sa zici, bai aici o facut nea nicu tuning, exista si tuning discret care pt necunoscatori de model auto sa para ca chiar asa a venit masina aceea, mie mi se pare superb kitul si intradevar e o valoare 900, dar nu mi se pare scump, pt ca masina noua la fel ca si bodykit nu iti cumperi daca esti om cu ultimii bani din portofel si zici las ca iau salaru

Sunt de partea ta aici si avand in vedere drumurile noastre eu las alege pe asta insa cu o alta pereche de jante, ceva pe 17

Cristi_XP 30-01-07 04:23

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 696000)
las-i ma ca daca la astia nu ai spoiler cat casa ii urat tuningu.hai sa ne facem toti masini nfs ca vad ca se poarta la noi in romania genu asta de tuning cat mai agresiv.mie imi plac masinile cu tuning discret da care atrag privirile.si singurele masin care se preteaza la genu nfs is japonezele.

Si golanu =))
De parca nu avem tuninguri nefese....aw aw:))

Outta Control 08-03-07 11:49

pentru drumurile noastre merge numa bine asta...asta daca nu vrei sa incetinesti la orice piatra de pe strada

Geo_F L G 18-03-08 21:15

frumos kitul zender si cred ca se potriveste bn p logan

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning