![]() |
arthur chirca
21 de ani craiova (nu tot timpu`) student.. (sper), iar in timpu` liber... (cam 24 de ore pe zi) risipitor de timp prin cluburi shi ateliere. daca are motor... ie pentru mine, daca n-are... sper ca produce adrenalina ca al`fel plictiseshte, mecanica, tara asta frumoasa pe care nu o baga nimeni in seama, muzicile suparate, bloody mary shi hainele de piele(ecologishtii sa se abtina). mashina: nissan stanza 1.6 \"live fast, die young, have a good looking corpse\" |
Acesta fiind primul mesaj...salut toti userii si adminii 4tuning :wink: Si, daca tot am postat la Craiova - Identitati...o sa incerc o mica prezentare:
Nickname: Adryx Age: 25 Car: Oltcit City: Craiova - Rovine :) C' ya soon ! Bye! |
Eu vin cel mai tarziu cu postul meu ... dar cum zicea Gabi intr-un post pe care doar l-am citit \"M-ai bine mai tarziu decat niciodata! \" :D .Unii dintre voi ma cunosc deja (nu multi...) iar pentru cei care sunt curiosi o sa las si eu cateva date !
Nume:Doru Data nasterii: 11.03.1983 Mashina: Oltcit 12 TRS Hobby-uri: Masini, curse, calculatoare Ocupatie:Student Daca va mai intereseaza ceva (desi nu cred ... :D ) intrebati ... Peace! :peace: |
salutare
nume: Radu porecla: nu am masini: Skoda Superb 1,9l TDI(130cp), Opel Calibra 2,0l turbo Bailey Motorsport, Chevrolet Evanda 2,0l 16v(136cp), 2 Espero-uri(beah, de ***) si, in curand, un Peugeot 407 1,9 HDI(136cp) pasiuni: multe |
Hello! :D
Sa ma prezint: Nume:Adriana Data nasterii:19-01-1985 Ocupatie:studenta Telefon si masina nu am,deci cam atat despre mine. |
Nume:Armand
Ocupatie:Elev Varsta:18 Masina:Oltcit 12 TRS Hobby:motociclete,masini,net, si in general tot ce e legat de mototare |
Sal all!!!
Nume:Alexandru Ocupatie:Elev Varsta:17(mai am un an) Masina:BMW ursulet OT-10-BJX (a lu tata dar nu prea merge cu ea) Hobby:Masini(si tot ce tine de ele),calculatoare,net... Cartier:Piata Garii Altceva daca vreti sa stiti...intrebati-ma!!! |
Re:
Quote:
Ontopic : Eu sunt acelasi cu DJ10BOD :wink: |
Salut
Nume: Albert Varsta: 24 ani Ocupatie: CAR AUDIO S.R.L. , Student Locatie: Craiova Masina: Renault 5 2.0 16v Williams(demo car), Opel Vectra A 1.7d, Cielo 1.5 8v Hobby: Sunet in masina, muzica, motoare, foto, bikes, games, net. |
Prezentare
Nume: alex
Nick: dreamer masina : n-am (n-am nici carnet) .... sper la un opel vectra 2,0 dti penultimu model ... nu shtiu ce an .... hobby-uri : calcu,masina(aia pe care nu o am), in ultimu timp am facut o pasiune pentru bac ... ma interesez peste tot cum pot sa iau bacu fara sa inv shi cu bani putzini :) |
Salut
Nume: Mihai Varsta: 21 Ocupatie: student si IT la firma mea. Masina: Astept o Celica T-sport,care nu stiu cand o s amai vina :) Hobby:Calculatoare, masini si prietena mea :lol: |
Nume : Dan
Porecla: Axl Masini : Dacia Sport(prima iubire), Mitsubishi Lancer 1.6 Student la mecanica, ma chinui sa termin :) Idealuri sa imi cumpar un evo VIII Mr Fq 400 (stiu nu e destul de matur visul meu dar asta e...). Revin cu poze. |
Prenume: Lucian
Nume: VLAD Porecla: Luca Masina: Daewoo Cielo Ocupatia : Student, Trantor la fabrica de miere si ... cand ploua mai tulbur apa in balti! Hobby : Nu am :) Phone: 0744888389/0727825882 Cam atat. |
prenume: bogdan
nume: ionescu varsta :21 nickname: body din rovine craiova carnet am , masina am oltcitul pe care incerc sa il prepar cat de cat hobby-uri oltcituri si tot ce tine de tuning la masini viteza etc |
Re: Indentitati - Craiova
sa ma prezint si eu
mihai 21 ani am un espero de 1,5 standard deokmdata da am planuri mari pt el imi plac masinile,viteza,netul si distractiile siii iar masinile si cam atat |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning