![]() |
Re: Machete in lucru - MillionDollarBaby
ce fel s'a facut vopseaua de pe partea dreapta la Lamborghini Murcielago :-ss
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
coaja de portocala..ceva de genu :-s
|
Quote:
aaaa :-) |
12 Attachment(s)
Cam asa a iesit proiectul cu Bugatti 11GB , rezultatul il vedeti mai jos ...in primele trei poze va prezint cum era inainte dupa care in celalalte poze cum este acum ...Enjoy !
Modificari : - Vopsit caroserie ; - Vopsit interior : scaune / bord / covorase / frana de mana / volan ; - Vopsit exterior : stopuri spate / praguri / oglinzi / faruri - curatat parbriz Din pacate am spart gemuletzul din spate ( o sa incerc sa fac rost de altul sau o sa fac eu altul ) |
zici ca el al meu:lol:....dar al meu e mai urat:(.....felicitari si baft ain continuare;)
|
Quote:
:lol::lol::lol: Inca nu am terminat-o definitiv , adica mai am cateva retusuri nu foarte vizibilie sa ii fac :rolleyes2 Mersi frumos :D |
Frumos, foarte frumos, dar ...... dar :D o intrebare, sper sa nu te superi, de ce nu i-ai facut stopurile rosii?
|
Quote:
O sa ii fac multe , am zis ca nu e terminata , am planuri mari cu ea dar asta cand o sa am timp :lol: stai linistit e normal sa intrebi nu ma supar , oricum si all black imi place cum a iesit ...dar o sa ii fac mici retusuri :-P |
Quote:
aia nu e o refelxie a luminii pe suprafata pe care e asezata masina? |
Quote:
Ba da , am si uitat sa raspund despre ce era vorba , m-am grabit si cand am postat , am postat despre altceva si am uitat sa intru in amanunte cu Lambo ... Vopseaua nu are absolut nimic este impecabila , am pus macheta pe ceva si cum spune si arctix este o reflexie :) |
Chiar daca nu ar fi se poate retusa coaja de portocala cu niste paste gen polish de la firma Tamyia. Am vazut o demonstratie live si sunt foarte eficiente.
|
Quote:
|
Alea doua sunt la fel ? Acelasi model ? De ce doua ? ... vezi ca te rup la consum ;)) , asteptam noi updateuri !
|
E una si aceasi daca te referi la bugatti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning