![]() |
Re: ce masina recomandati pana in 2500 de euro
Problemele cu rugina sunt cauzate si de mediul in care a fost exploatata masina. Punto-ul meu a fost achizitionat din italia si nu e ruginit deloc si are 14 ani. In schimb in germania nu am gasit masina de varsta asta fara rugina, inclusiv punto-uri ca al meu.
Referitor la ce se scria mai sus, si alfa si lancia fac parte din grupul fiat, asadar unele masini mai impart componente. Tu sa iti iei ce-ti place si ce ai nevoie, dar iti mai zic intai sa mergi acolo sa vezi ce oferte gasesti si la masini gratis, pt ca ceea ce vrei tu mai dau italienii si de-a moca. |
Quote:
|
Quote:
Si cu privire la "pilafeala" ta... o sa ai o surpriza. :D |
4 Attachment(s)
Sa punem inca un plus pentru Matiz la capitolul siguranta! Mentionez ca in masina a intrat un tir si a proiectat Matizul intr-un parapet de protectie! In masina erau doua persoane si au scapat cu rani minore (aveau centurile!!!)!
|
avea viteza destul de mica si a fost in unghi mare .
|
am vazut pe la pagina 1 ca se zicea de golf mk3 1.4i consum mic si piese ieftine.Ca fost proprietar intradevar i-ti spun ca nu chiar toate piesele sunt asa ieftine...
De exemplu: -un cablu de ambreiaj cu autoreglaj costa 180ron (cam scump pt un cablu) -o valva de presiune de la pompa de frana costa 400lei!! -daca are trapa electrica poti sa ai norocu sa se rupa glisatoarele (vezi ca e netu plin de "trapa golf 3 & vento") si faza e ca nici nu se prea gasesc SH -Consum mic?... eu zic ca nu in oras 8-9,mixt 7 si afara cam 5.5-6 si asta cam pe la 90-100km/h + ca motoru asta de 1.4 nu e el asa "sprinten" punei niste bagaze si inca vreo 4 pers si sa vezi ce ii dai a4 la cea mai mica panta...(ma refer la faptu ca tu ai zis ca vrei sa vii cu el din italia) |
Quote:
mai degraba incearca un CIELO ... poate cu ala ai reusi media asta.... |
Nu scoti nici cu cielo media de 140 pe drumurile noastre ... nu mai vorbiti prostii! Luati o masina cu calculator de bord si vedeti atunci! In oras media este undeva la 35 - 38 km/h de exemplu! Si afara undeva la 70 - 80 km/h mers normal!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning