![]() |
detalii despre cayenne`ul alb
PORSCHE CAYENNE TURBO 450Cp la origine 650 in prezent exterior : ~Softul pt suspensie ~Cauciucuri 315/25 ZR23 +jante ~Vopseaua \"baloon pearl white\" ~Kitul exterior MAGNUM (TechArt) ~Stopuri HAMANN ~Pachet exterior carbon argintiu (oglinzile , manerele usilor , ormamentele dp capota , eleron superior) ~Ornamentele tobelor motor: ~650 CP , 0-100 km/h in 4 sec. , vit. max. 300km/h interior: ~Tapiterie piele alba cu insertii ALCANTARA gri ~3 monitoare ~subwooferul HERTZ si statia JBl ~Detector radar , PayStation cu telecomenzi wireless , camera de luat vederi pt. mersul cu spatele ----------------------------------------------------------------------------- |
foate tare,frate!!! :lol:
dar cred k a bagat foarte multi bani in ea... felicitari proprietarului! :twisted: |
Din cate am inteles toata joaca a costat 80.000 -90.000 EURO.
so treaba continua..... |
top speed 300? interesant.. `n fine prefer cel negru din brasov e prea tare si pare mashina mai serioasa :)
|
impresionanta .... vine oare pe 1 !?
|
... nu stiu daca vine pe 1 , dar ar fi frumos sa vina , sa vada lumea ce \"culoare de taxi\" are :D
|
Re:
Quote:
va fi HUGE evenimentul !!! |
... da si eu cred ca va fi super pe 1-2 .Am incredere in 4tuning ... :wink:
|
deci proprietarul masinii asteia este un prieten (nu-i spun numele) care nu am mai vb cu el de ceva vreme dar mai stiu cate ceva despre el. ce-i tare e ca are 23 de ani si credetima ca nu i-a dat mami si cu tati bani sa isi ia masina, si i-a facut singur
are firma de tuning si credetima ca daca nu va place asta mai are o seria 7 vechi bleu care e toata haman sau un m3 care are si LSD si multe altele ;) cit despre cayenne este foarte tare si interior si exterior si motor si multi dintre noi nu cred ca o sa ajungem la \"performanta\" asta eu stiam ca are aproape 700 hp. L-am vazut aseara dar era la cateva masini in fata la semafor si speram sa nu o calce sa vb cu el dar.... s-a dus :) |
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
wau.....sa ii dea cineva un sms si sa ii spuna sa se mute de la bloc :lol:
|
foarte tari masinile ,toate .. sunt ale lui ?
|
Re:
Quote:
|
Nici eu nu sunt sigur ca toate masinile au un singur proprietar , in sa m3-ul si Cayenne-ul sigur sunt ale lui :wink: ............
|
pey...yo din cate stiu septarul e al nepotului lui becali :) ... ma rog...
P.S. AM DEVIAT CAM MULT DE LA SUBIECT ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning