![]() |
Re: Tuning audio pe DACIA 1410?!
17 Attachment(s)
am reusit sa montez amplificatorul pentru subwoofer, din pacate am folosit un singur cablaj de alimentare pentru cele trei amplificatoare si mi s`a ars siguranta de langa baterie.
Luneta a fost data jos pentru prinderea in holsuruburi a boxelor din spate. In viitorul apropiat vreau sa montez doua boxe ovale si pe usile din spate ale masinii,mediile vor fi si ele montate in bord . Cateva poze calde: |
foarte tare...o dacie de vis
|
2 Attachment(s)
O plimbarica la munte, trecut de 12 noaptea, am facut cateva teste, in principiu sunt multumit de cum se aude,...muzica sa cante nu conteaza masina pe care este pusa :))
|
era bine daca era gata pana week-endul trecut ca o bagai la SPL sa vezi ce poate si cat scoti!dar concursuri vin ele,tu sa fii preagatit!poate te vad prin oras(sau te aud:D).
|
Quote:
|
Ce difuzoare sunt acealea montate pe grilele din bord ?
|
Creative Cambridge Soundworks (satelitii)
|
Proiect abandonat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Revin in primavara!
|
Bafta in continuare!!!!
|
superb... abia asteptam sa revii :)
|
3 Attachment(s)
Deja m`am apucat de "lucrare", i`am pus folie pe geamurile spate si luneta, Saptamana viitoare va fi cablata si montate noile amplificatoare.
In curand va primi jante din aliaj si o noua culoare. Garda la sol va fi si ea deasemene modificata. |
grija mare cu folia!de vreo 2 ori m-au intrebat "baietii" prin oras de omologare la ea!eu am de Alfaromtrans...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning