![]() |
Re: Tuning Cielo Ploiesti
Din cate observ eu in poze, bara fata este deja finisata la nivelul aripii stock si nu cred ca se va mai modifica aceasta.
PS: Comentarii de genul acesta "Fiecare are parerea lui. Eu asa am vrut sa iasa si asa a iesit! " nu iti vor aduce prea multe pareri de bine! |
sincer fara sa te superi imi pare rau pentru munca pe care ai depus-o dar ai facut o mare tiganie. dupa parerea mea unui cielo ii sta bine cu un clean look lasat cat mai jos si jante cu buza.
|
Quote:
ai dreptate este unul pe forum visiniu parca .....se putea inspira de la ala ...si cred ca iesea fenomenal dar asta este........mai trebuie si chestii dinastea ca altfel ne-am plictisi pe forum si nu am mai comenta insa totusi ..pacat pt munca depusa , bani , timp si nu in ultimul rand suflet.....poate ii mai face ceva sa o repare |
am vaz masina in ploiesti si tin sa va anunt ca arata destul de bine cu jantele care le-a pus baiatu pe ea....ii schimba mult aspectu si parca in realiate bara nu mai e asa de mare..ori de la jante pare altfel..oricum totu se indreapta spre bine dupa parerea mea...acu sa vedem bara pe spate cum iese:D...daca poate sa puna poze sa vedeti si voi ar fi bine:D
|
Niste poza cu masina in stadiul actual?
|
Quote:
|
parca idee era sa usurezi masina nu s-o blindezi...
|
:-)Acu nu ne mai baga in seama, s-a suparat si nu mai pune nici poze!
|
te-ai pregatit de iarna....sau ce?:rolleyes2
|
Quote:
|
Am vazut masina zilele trecute pe 23 august ...arata ceva mai bine decat in poze :)
Bafta! |
trebuia sa ii faci botul in genu mitsubishi evo ..ar fi aratat mai bn decat unghiurile alea , parerea mea , fiecare e liber sa o spuna
|
9 Attachment(s)
:) Interesante parerile voastre !
Am mai atasat niste poze. Nu sunt ele chiar excelente la detalii dar merg:P. |
frumos realizat!
|
talent ai ...dar parca da cu virgula ce ai facut tu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning