![]() |
Re: Bugatti pregateste un nou model
Quote:
Cat despre faptul ca se inspira din trecut , parerea mea este ca nu e un lucru rau , incearca sa ne aminteasca de niste legende in adevaratul sens al cuvantului . Vad ca toate marcile de renume fac acest lucru : Lamborghini cu Miura Concept , Mercedes-Benz cu SLS , Ferrari pastreaza traditia F-urilor urmate de doua cifre si altele care nu mi le amintesc pe moment. |
pai ku 4 usi...sigur va fi luat de milionari ku familie
dar o sa fie interesant sa asa cv |
Quote:
Da, am vazut ce v-ati gandit toti :rolleyes2 Si e Mercedes SLS nu SLC |
Quote:
PS : Ai dreptate e SLS ( sunt grabit/obosit :oops: ) , SLC era denumirea data in prima faza acestui supercar |
Quote:
PS. in limba romana nu exista cuvintele "ku" sau "cv" |
WTF :shock:
8 pipes exhaust!!! 8 time the pleasure:evil::twisted: |
decat sa ne dam cu parerea mai bine asteptam noi poze care sa spuna intradevar ceva si abia apoi sa ne apucam sa comentam,poate ca se asteapta prea mult dupa ce a aparut Veyron;dar bineinteles ca sunt carcotasi care au ceva de obiectat si de Veyron
|
Quote:
iar la murcielago sunt 2 unite, aici sper sa nu mai fiu contrazis. oricum, ideea mea era ca arata mai frumos unit si facut sa para ca si una mare decat toate separate. iar cum toate se intampla pt un motiv nici ei nu au facut-o din greseala, abea astept sa vad motivul/explicatia succes |
Quote:
|
Ce tarani...cand te inspiri din trecut iei ce trebuie, si trecutul are lucruri gresite sau care in prezent devin hilare sau care nu se potrivesc pur si simplu deloc cu prezentul, daca ii faceau si-o creasta pe spate si pe acoperis? Daca ii imparteau parbrizul in 2? Cand te inspiri din trecut trebuie sa nu fi consumat absint inainte, ca sa fii constient ca totusi esti in prezent...nu in trecut sau pe planeta Jupiter, ca in niste desene cu martieni ar merge masina dupa cum arata spatele...dar ce sa zic, Bugatti asta "renascut" e un esec din pct. de vedere al design-ului oricum, numai daca te uiti la Veyeron si zici ca e cea mai obosita masina posibila...cu forma aia de TT deformat.
|
Quote:
|
nu stiu cat de mult conteaza parerea noastra negativa in stabilirea designului final si al nr de tevi de esapament... mai toti cei care comentam pe aici trebuie sa muncim cateva vieti sa ne permitem asa ceva (daca nu ia vreo unul potul la loto:)) totusi si eu cred ca puteau gasi o solutie mai placuta ochiului (de ex. cate 2 grupate intr o forma dreptunghiulara si astfel apareau 4)... oricum, asteptam cu interes urmatoarele poze...
|
cred ca va fi o frumusete !
|
cei de la vw sunt hotarati sa iasa in pierdere mare de tot cu masinile astea :D
on: arata bn din spate.....asteptam mai multe poze |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning