![]() |
bai nene da lasati-o inkolo de treaba, pe cuvantu meu dak am vazut topic mai aiurea si mai inutil k asta.. 3 pagini in kre nu s-a concretizat nimik, toti s-au repetat punand aceleasi intrebari si au primit cele mai evazive raspunsuri posibile... da de fapt ce ma mir, asta e romania :x
|
Mai, eu am vazut ce inseamna pentru organizatori indemanare; un traseu facut din jaloane pe un spatiu foarte mic pe care se circula numai cu a I-a si se da la volan in draci (mai sa iti rupi mainile si degetele) cu cateva intreruperi in care tragi de frana de mana ca sa faci un 180 sau 360. Nu stiu ce sa zic dar eu inteleg altceva cand se vorbeste de indemanare. Stiu ca visez dar ar trebui sa fie ceva mai apropiat de o cursa reala, indemanare constand in momentul franarii, durata franarii.. cum iei curba .. cat de rpd reusesti sa accelerezi la iesirea din curba fara sa iesi de pe pista. Dar stai ca am uitat.. noi nu avem pista. Eu cred ca am putea avea, si ar fi mai putine discutii si cu politia. Ce mai? nu sunt piste de karting in jurul bucurestiului ? Eu stiu ca una sigur este la Tunari unde s-a facut si test-drive-ul Mitsubishiului Lancer Evo 8. Adica ati facut voi rost de spatiu pe aeroport si nu puteti negocia ceva cu fratii nostrii impatimiti de karturi ?Cat poate sa coste accesul pe pista? Cat de greu de convins pot fi ? Pana la urma toti iubim masinile indiferent de marime si putere. Sper ca acest mesaj sa fie citit si de organizatori..
|
bai guest tu nu stii ce vorbesti ? stii ce inseamna o eroare de pilotaj pe un traseu calumea ? stii ce inseamna sa iesi in decor cu orice masina ?
prea multe sfuri, si in plus pe un traseu de care vrei tu e evidentiata 70% masina mai putin soferul.. mai ales la timpi... asa ca eu prefer sa daram un jalon decat sa o iau pe aratura! voi restul ce ziceti ? |
Eu sunt de acord cu \"guest\". O pista nu trebuie neaparat sa fie traseu de viteza. Se pot pune jaloane in asa fel incat sa iasa ceva frumos, dar totodata mai spectaculos.
Cat despre contributia \"pilotului\" sau a masinii - de-aia s-a facut impartirea pe grupe de putere, tocmai k diferentele dintre soferi sa fie cele care primeaza. Accidente se intampla oriunde si oricand. Cine nu poate, nu se baga. Cine nu stie/greseste/are ghinion o pateste...nimic nou... Se mai stie ceva despre o data de desfasurare?? 1o iulie?? |
da sha . cursa va fi pe data de 10 sau 11
luni aflam sigur. la aceasi data va fi si intalnirea oamenilor de pe forum-ul 4tuning |
\"\"Stiu ca visez dar ar trebui sa fie ceva mai apropiat de o cursa reala, indemanare constand in momentul franarii, durata franarii.. cum iei curba .. cat de rpd reusesti sa accelerezi la iesirea din curba fara sa iesi de pe pista. Dar stai ca am uitat.. noi nu avem pista.\"\"
Sha eu la asta m-am referit :D |
Ma eu am inteles ca inchirierea circuitului de cart n-ar fi chiar o avere, si daca se strang la fel de multi bani cat s-au strans la Baneasa, puteti sa va dati 24h neintrerupt ca la Le Mans. Sa stii sa mergi pe un circuit d-ala, aia DA indemanare. Participantii pot fi obligati sa semneze o hartie prin care orice fel de accident care s-ar putea intampla, adica de genul iesitul in decor, sa fie responsabilitatea soferului, nu a organizatorilor, si cine vrea sa se bage bine, cine nu, la fel...Pai la o indemanare de genul asta as fi prezent 101%, curbele sunt preferatele mele, mai ales cele atacate in viteza...Asa, la miutza asta prin jaloane, ca n-o pot numi altfel, nu e nici un farmec, si nici nu mai conteaza ce masina ai...
|
Re:
Quote:
|
pista si ceva mai apropiat de raliu, excelent. apropo, si pe un traseu pe care mergi numai cu a1a conteaza masina, una puternica are implicit alte cauciucuri, alte frane, si scoti cateva sec si din acceleratii. indiferent de traseu o masina buna face mai mult
|
Pai daca conteaza asa cum zici tu, de ce primele locuri la ultima indemanare le-a luat un Tico si un 206 1.1 60cp? Astea ti se par tie puternice?
|
I'm sorry guys, dar eu am avut primul loc la ultima etapa :twisted:
|
tico? e usor. oricum va pregatesc o surpriza cu o dacie 1300 jmekera. deocamdata nu e gata
|
Daca in classa mea, te astept 8)
|
Pana la urma se mai face ceva sambata-duminica :?: , pt. ca eu am auzit ca nu o sa fie nici o cursa.
|
cam nasol pentru baietii din tara
trebuiesc si ei anuntati cu cateva zile inainte unii pierd si o zi pe drum ca vin cu trenu de la sute de km. avand in vedere ca 10 este peste 5 zile.... :roll: ma rog organizare... offffffff ce e cel mai enervant e ca nici nu recunoaste nimeni ca iese de kaka, nici nu vine nsl-u sa zica ba ne e greu ajutatine si voi , etc. pana la urma se complac in postura asta de cappo del tuti cappi, tatici curselor, ei sunt persecutati, pe ei nui ajuta nimeni , pe ei ii barfeste lumea, pe ei ii persecuta toti. asta o sa se intample si deacum incolo cu atitudinea asta secretoasa si distanta. daca naveti nevoie de noi spuneti si nu mai venim. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning