![]() |
re: Vānd] Odorizante California Scents en gross / en detail
mah,parca ar fi conserva!:)) de unde leai gasit?:))
|
2 Attachment(s)
poate , dar vei fi uimit de calitatea acestor produse fabricate in USA, si uite si cateva avantaje:
nu curge nimic :!: nu agati nimic :!: nu indopi nimic in gurile de aerisire :!: nu risti sa te trezesti cu plasticele masinii facute albe. :!: |
vreau si eu 2 bucati delight ( guma turbo) ai datele in pm. ms mult
|
AI PM!DELIGHT PANA SAMBATA STOC 0!!
melon- 18 smoke away- 20 laguna breeze- 30 jasmine - 18 blueberry- 10 tahoe powder= 6 cinnamon coast- 12 coconot- 6 apple - 6 lavender- 6 cranberry= 6 mango= 6 Si cateva cherry,gardenia del mar, vanilla,apple cider,peach,napa grape,fresh |
Delight ( guma turbo)
Ai PM. |
DELIGHT STOC O!!!Pana sambata
Persoana din bucuresti mai are: 2 gardenia del mar 2 hawaiina garndes 2 lavender 2 fresh linen 1 strawberry 3 cranberry 5 melon |
Vand odorizante auto / home fara chimicale by California Scents
MARTI IMI AJUNG 72 DELIGHT (Guma Turbo) plus
cinnamon lavender breeze mango apple apple cider cherry peach pina colada blueberry tahoe powder smoke away jasmine melon grape vanila new car |
stoc cu:
DELIGHT (Guma Turbo) plus cinnamon lavender breeze mango apple apple cider cherry peach pina colada blueberry tahoe powder smoke away jasmine melon grape vanila new car |
salut mai vreau si eu 1 new car si 1 apple tot la adresa unde le-ai trimis si pe cele delight saptamana trecuta IALOMITA
|
azi pleaca spre tine Sorin cele 2 cutiute.
Numai bine CALIFORNIA SCENTS fara chimicale fara rezerve in masina fara lichid fara riscuri in curbe:twisted: si fara guri infundate de la masina:-P |
Recomand am luat 2 cutii delight si sunt foarte persistente acum am comandat si 1 new car si 1 apple sa vad cum miros8)
|
1 Attachment(s)
Multumesc, in 3 zile sa mergi la posta.
Enjoy by CALIFORNIA SCENTS |
Recomand, sunt super, eu mi--am adus cand am fost in USA o plasa plina si am si acum prin casa, miros superb.
|
1 Attachment(s)
Multumesc, pacat ca nu se gasesc in magazine, dar poate ma stradui sa bag si in magazine.service-uri spalatorii etc.
ASTEPT OFERTE SERIOASE!!! |
conservele astea miros super tare o sa cumpar si eu cat de curand de la tine cand ajung acasa ai un mare Up de la mine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning