![]() |
exact...hai dreaq la culcare ! noapte buna ! :lol:
|
hehe dom` alexius cam devreme la somnic... eu cu g-spott si cu coiotu jr :) am stat pana acum si mai stam ... ne distram deabia ne mai tzinem pe scaune de ras :) pacat canu ai mai stat , nush cine zicea .. un mare fizician sau nush ce era.. :) la ora asta chiar nu sunt sansesa-mi aduc aminte...deabia mai apas space-u :) dupa cum se vede.. totusi parca einstein zicea ca somnu` e pierdere de vreme :)
|
Re:
Quote:
|
O fi fost nu o fi fost da io ma duc dreaq sa ma culc ca incepu` sa se lumineze afara shi io bantui pe`acilea singur de nebun!!! :P :P :P :P :P
PS: G-Spott shi evilsant0s ma parasira :( :( :( :( :( :( :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P c`ya tomorrow |
haha poftim ? cine te parasi ma?:) i`m still here :)
|
hahahaha nu sunteti normali ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ura lelitza mea..noi nu suntem normali!!! :P :P :P :P :P :P :P :lol:
|
Re:
Quote:
eu am share.olteniaonline.ro si nu il are nimeni de acolo |
Munty daca aveai netu de la RDS...nu era nici o problema.....il luai(filmu`) imediat......................da`.........tu ai la oltenia..........najpa...... :roll:
|
Al3xius pai cine ti-a zis ca suntem normali :lol: ... pacat ca te-ai culcat aseara :)
|
MOAMA!! Da chiar....!!!!!!!!! Sa fi stat shi al3xius aznoapte cu noi.......cred ca,capia de ras!!!!!! Ia spunei G-Spott ce am mai ras aznoapte...... :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
|
asta e...or sa mai fie seri ! :twisted: :twisted:
|
Al3xsius de asta sa fii sigur!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
sunt sigur...dar in seara asta e liniste asa ca ma duc la culcare ! :wink:
|
Al3xsius .....mincinoshule.............
doar io cu tine bantui pe forum la ora asta.......!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning