![]() |
Re: Ce parere aveti de jaguarul meu xj6
Quote:
|
Quote:
u zici ca se merita? |
Cu siguranta. O masina din Marea Britanie e oricum mai ieftina ca una din restul Europei, se merita sa o iei mai ieftin si apoi sa ii faci schimbare de volan de pe dreapta pe stanga.
|
intr-adevar este aiurea in depasiri...dar dupa cum i-am spus lui cristi, daca ii monteaza o camera in bara fata pe partea stanga, garantat va putea sa circule comod, si va vedea chiar mai bine decat daca ar avea volanul pe stanga.
Singurele minusuri ar fi acelea cauzate de conditiile meteo: zapada, ploaie. |
apropo....maine duc masina la 4tuning:X:X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze de la evenitment:D:D
|
Quote:
te intreb asta, pentru ca ai putea sa iti schimbi placuta de pe fata, care arata destul de aiurea, asa ciobita. Nu am avut curiozitatea sa studiez placutele englezilor, dar mie imi pare a fi plastic banal. |
da sunt de plasti normal
am dat comanda de unele personalizate au un cadran subtire albastru si in stanga e capu de la jaguar |
salut!!
vreau sa pun 2 tobe sport pe masina ceva cu un sunet mai infundat, nu foarte scumpe. Ce parere aveti ce i-mi recomandati?? |
nimic , schimba jantele si incearca sa nu o tziganesti prea mult , e foarte frumoasa originala , parerea mea
|
Salut, unde ai dat comanda pentru alte placute de inmatriculare? Am si eu un Vauxhall din Anglia si numerele sunt foarte deteriorate. Mersi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning