![]() |
deja intrii pe un teren minat... nu e vorba ca nu exista alta masina ci simplul fapt ca nici o alta masina ( care si-o pot permite) nu indeplineste la fel de bine cerintele sale...oricum BMW este o masina foarte sportiva si foarte dura mie unu imi place la nebunie...nu mi-as lua nicioadata Audi cat timp ar exista BMW pe piata...e chestia de alegere de gust de tractiune de tot....de personalitate....fiecare are dreptul sa isi ia ce doreste si nu merita critica aspra din partea altei persoane pentru alegerea pe care a facut-o pentru ca este alegerea lui si trebuie respectata....gusturile nu se discuta...
|
Ba dar fara cearta nu se poate.
Si eu sunt de aceeasi parere, au ajuns atat de apropiate din toate punctele de vedere, incat, e subiectiv ce alegi. |
Ba dar fara cearta nu se poate.
Si eu sunt de aceeasi parere, au ajuns atat de apropiate din toate punctele de vedere, incat, e subiectiv ce alegi. |
Mario_bmw ... eu ma refeream la cei pt care nu exista alta masina in lume inafara de bmw \"punct\"
Nu ma deranjeaza deloc ca tu ai alege bmw ... am zis e o masina f buna ... probabil ca daca as fi inceput cu bmw ... si eu as fi preferat bmw ... si poate ca daca altul ar incepe cu audi ar prefera audi ... eu nu ziceam de posibilitatile materiale ... ziceam orice alta masina indiferent de valoare. Eu nu ma certam, chiar nu vreau sa inteleaga cineva ca nu imi place bmw ... am zis care e singura chestie care ma deranjeaza ... ca e o masina preferata de proprietari mai colorati, in rest nimik nu ma deranjeaza ... e doar o alegere de gust ... de ce masina considera fiecare ca i se potriveste ... eu nu mi-am luat masina pt circuit si cred ca nici majoritatea de aici nu si-au luat pt asta masina, ci pt ca aia le-a placut cea mai mult raportat la posibilitatile de la acea data. |
Re:
Quote:
|
niciodata nu o sa ma dau batut in sensul ca...ce daca un colorat, un distrus are masina pe care eu mi-o doresc de atat timp..ce pentru asta sa nu mi-o mai iau eu? este aiurea gandirea... eu tot mi-o iau si asta nu face decat sa ma incapataneze sa o personalizez foarte bine si cu muult bun gust.
|
Re:
Quote:
In rest ... am ales audi ... pt ca imi place mai mult ... cred ca mi se potriveste mai bine. Daca imi placea mai mult bmw ... imi luam chiar daca sunt conduse de colorati, dar, tind spre audi. |
8 Attachment(s)
M1 avea un 3500 si 277cp, iar faptul ca ajuns si pe la unele raliri ...
|
Am sa ma fac canu maio vad intepaturile voastre.
Ce am pus sus nu e ce vroiam sa spun legat de M1 derivat din 130i aspirat. Va fi o bomba pe care oricine si-o va dori acasa. :wink: new BMW M1 motr de 3 litri(actualul abgradat) 8500rot/min cutie tip smg cu 7 rapoarte greutate sub 1500kg 0...100 5,8s vit max limitat la 250 admisie tip fluture cu clapeta la fiecare cilindru 310cai putere aspirat |
Nu stiam ca trebuie sa apara si M1.
|
Re:
Quote:
Cine va struni aceasta arma in mod cert va fi un sofer tare si va pune strada la respect. |
Pentru tineri negresit.
Masina va fi foarte tare, point-to-point. |
Pentru tineri negresit.
Masina va fi foarte tare, point-to-point. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning