![]() |
Re: NT 69 FLP - BMW E30 Drift Project
Se poate face o figura frumoasa in campionatu national! Sunt sigur ca vor fi evolutii bune cand masina va fi in parametrii! Are FLp experienta unei participari in campionat european, a vazut ce inseamna, acum o sa fie mai usor cu emotiile si toate cele:)!
Evolutii bune urez pe viitor pentru echipa noastra! |
inca o data multumesc din suflet celor care ma ajuta(fiecare cum poate),celor care nu ma suporta sa ma bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip
|
Felicitari Filip!!! Noul campion national la drift!!!!! Si nu mai e nimic de spus...
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de acest minunat ''copil''!!! |
Felicitari Filip !!!!!!!!!!!!!! Campionul national al romaniei!!!!!!!la drift!!!!! Felicitari, ai adus Piatra Neamtul pe harta tuningului ,prin performanta asta!!!!!
|
Quote:
|
Felicitari Domnului FILIP ! o masina frumoasa si un sofer priceput...!
|
Felicitari Noului CAMPION NATIONAL la DRIFT >FILIP< . Ai facut show!!!
|
Felicitari Filip!!
|
Felicitari domnului pilot Filip :)
|
felicitari si din partea mea ce sa zic am vazut si mi-a placut fff mult cum s-a comportat bravo lui...
|
:dance: Felicitari Filip :) ...:dance:
Cine are filmari cu prestatia lui ...e rugat sa le puna si aici pe topic :).Va multumesc :). |
[I][I]
Quote:
Noutati privind evenimentul de astazi AICI!! |
Felicitari pentru locul I FLP !
|
Bravo FLP! Buna treaba!
|
Enorm de multă tensiune, de la nivelul asfaltului s-a văzut tare dur şi puternic fiecare tură de circuit, băieţii de pe pistă au fost īncordaţi la maxim, Filip a venit făra stres, pe mediul lui favorit, adică vremea asta urātă care i-a īncurcat pe restul, a concurat pe finală exact aşa cum spunea īnainte să intre īn duelul final "cu tensiune īn corp dar fără stres īn minte", a pilotat fără să aibă nimic de pierdut, elegant, şi şi-a meritat titlul.
O evolutie cu pricepere, noroc, calm şi arbitraj foarte liber de prietenii şi preferinte personale. Uimitor, neaşteptat şi de asta de două ori mai meritat titlul, felicitările mele Filip. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning