Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B-45-WAN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/131749-e30-45-wan.html)

serviceautomobile.ro 08-07-09 23:51

Re: E30 - B-45-WAN

17 Attachment(s)
neata la toata lumea. hai sa vadem ce mai gasim prin toate fotografiile astea care sa merite postat aici. sa incepem cu volanta care e una de aluminiu, mult mai usoara, ceea ce inseamna ca masina o sa urce in ture mult mai repede dar si la decelerari o sa fie mai rapida, un kit de ambreiaj stage 3, un filtru de combustibil care e folosit de obicei in nascar ul american, filtrul de ulei si de aer de la K&N, un kit de turbo de pe undeva de pe un site american, o axa cu came pentru kit ul de turbo, regulator de presiune de combustibil, BOV, pompa de combustibil cu un debit mult mai mare, injectoare de 400 caluti.... si daca am uitat ceva.... asta e, i mi aduc eu aminte si va spun.
in afara de asta multe munca, f multa munca...

serviceautomobile.ro 08-07-09 23:56

si va promit ca data viitoare vin cu poze de motor

EvLSant0S 09-07-09 00:14

doamne,ce vis :(

sprinter 09-07-09 04:20

Frate, infiaza ma .... sunt un copil bun

bebe no1 09-07-09 13:52

prietene ne ai inebunit complet ce mai e de vis masina bafta

E30_Power 09-07-09 14:30

Este un proiect ambitios, dus de la A la Z, se vede ca se lucreaza si se pun numai piese de calitate! Felicitari si sa stii ca din partea mea ai tot respectul deoarece faci un proiect unic! Numai bine si bafta cu bijuteria e de vis!

Cipilica 09-07-09 16:33

Nu stiam ca se mai fabrica inca e30...:lol:

serviceautomobile.ro 09-07-09 20:53

33 Attachment(s)
buna tuturor si merci pentru aprecieri, asta seara vreau sa pun pozele cu motorul, cum l am facut si nu vreau sa va plictisesc cu vreo poveste idioata, doar o sa pun pozele si trageti voi concluziile

E30_Power 09-07-09 22:29

Nu am nimic de comentat! Felicitari!!! Tine-o tot asa!

EvLSant0S 09-07-09 23:30

Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2474210)
buna tuturor si merci pentru aprecieri, asta seara vreau sa pun pozele cu motorul, cum l am facut si nu vreau sa va plictisesc cu vreo poveste idioata, doar o sa pun pozele si trageti voi concluziile

ia-ti o cafea,o tigara daca fumezi,sau ceva de genu:D si pune-te pe scris,asa ,la misto :) ca de plictisit,nu ne plictisesti,o sa fie o placere sa citim povestea masinii... :) te rugam..
ah si, infiaza-l pe baiatu ala de mai sus,ca e baiat bun :lol: genial :D
asteptam povestea motorului,de unde l-ai cumparat,etc..

p.s:
cred ca esti clientul preferat al alora de la bavaria :D

daffy duck™ 09-07-09 23:49

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2474577)
ia-ti o cafea,o tigara daca fumezi,sau ceva de genu:D si pune-te pe scris,asa ,la misto :)

asta e din tineretile tale nu? :lol::lol::lol: asa se facea de fiecare data...o tigara, o cafea si un calculator....si se scriau pagini si pagini

bafta omu cu masina, hai mai repede ca vrem sa o vedem gata si cu muuuulte poze

sprinter 09-07-09 23:49

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2474577)
ia-ti o cafea,o tigara daca fumezi,sau ceva de genu:D si pune-te pe scris,asa ,la misto :) ca de plictisit,nu ne plictisesti,o sa fie o placere sa citim povestea masinii... :) te rugam..
ah si, infiaza-l pe baiatu ala de mai sus,ca e baiat bun :lol: genial :D
asteptam povestea motorului,de unde l-ai cumparat,etc..

p.s:
cred ca esti clientul preferat al alora de la bavaria :D

Sunt de parere ca e mai bine sa ne dea asa usor, teaser dupa teaser.. pentru ca daca ne ar da toata povestea alaturi de toate pozele, reactiile ar fi urmatoarele: vai ce tare , cool super, bravo frate, incredibil, cum ai facut aia , cum ai facut cealalta iar dupa o saptamana ar murii tot topicul... si ar aparea copii d aia stresanti... da de ce nu ii mai faci asta, da asta... dar de ce asa si nu invers.... intelegi unde bat?

Alex23 10-07-09 01:02

deci cred ca este cel mai impecabil motor care l-am vazut pe un urs si facut cu bun gust.felicitari pt o masina senzationala!!asteptam sa il vedem live la o prezentare;)

chiper 10-07-09 01:23

o mica mica mica intrebare: O sa fie masina de zi cu zi sau masina de distractie?

aldos 10-07-09 12:12

:shock:,:yikes: ce sa zic!!! NU am cuvinte, note sau laude . Foarte frumos, dar o rugaminte la bibelou' acela de motorash, spala frate te rog joja de ulei ca parca e un pic murdara :baby:. NUmai bine si bani multi ca faci numai lucruri frumoase cu ei.

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning