![]() |
Re: Galerie foto: Noul Citroen C3 apare în noiembrie
o masina frumoasa dar fara motorizari mai performante si cu costurile de service de acum o sa aibe succes zero. concurenta in clasa ei este extraordinara iar citroen nu cred ca va face fata.
|
fain interiorr..
|
Arata bine masina. Foarte eleganta se pare.
|
Eu cred ca o sa aiva succes pt ca pare o revulutie a designului la masinile mici.
|
frumusica masinuta ca de obicei cei de la Citroen sunt adevarati maestri in design
http://www.fordvehicles.com/the2010m...erview/No68828 |
interiorul imi place mult....dar in romania nu il vad bine..
|
Quote:
|
parbrizul aduce putin cu chelia lu' domnu' presedinte basescu :))
In rest respect Citroen MULTIPLU campion mondial in WRC !! |
francezii au inceput sa faca interioare frumoase, cum este si asta si cum este si cel de la peugeot 3008.
|
Mi-as lua un Citroen, jur, dar sa nu aiba volanul ala, stiti voi care, vai nu-l suport si cand te gandesti ca iti petreci 99% din timpul de sedere in masina cu el in mana ... sunt gata .
|
cu tot respectul, ca si posesor de C4 de aproape 2 ani iti spun cu inima pe mana ca volanul e foarte practic. nici unul dintre posesori nu se plange.a ca nu-ti place tie cum arata si care nu ai condus un c4 e altceva
|
Quote:
ti se par astea slabe sau neperformante? voi ce vreti 1000 de cp la o masina mica? ce au motorizarile astea? sunt performante, economice, ecologice..... |
Noul C3 s-a "mutat" la Frankfurt
13 Attachment(s)
Noul C3 s-a "mutat" la Frankfurt
Nici C3 nu a fost uitat la Frankfurt, unde francezii de la Citroen au prezentat oficial modelul ce va fi disponibil incepand cu luna noiembrie. Noul C3 a fost complet restilizat, beneficiind de linii mai sofisticate si mai mult spatiu la interior. Deasemenea, Hdi-ul de 90 CP este mult mai ecologic decat versiunea anterioara – 99 g/km. Micul C3 este “la zi” din punct de vedere tehnologic, fiind echipat cu port-USB, Bluetooth, navigatie “MyWay” si sistem HiFi. |
dragut acest baby blue
|
cred ca este cel mai frumos C
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning