![]() |
re: Espero - Mica mea limuzina
Autogen cu bec mic, incalzire redusa, sudura pe canturi si tine.;) 3 ani e bine, insa nu este indicat. Vopsitoria, daca nu este la cuptor, nu va arata bine nici dupa 2 polishuri.
Cat te costa pregatitul si vopsitul masinii? Un pret in mare la care te-ai inteles cu vopsitorul/patronul. Daca e sub 500 euro, nu se numeste vopsit. |
Cu totul la 18 milioane jumatate ma duce vopsitul,si autogenul nu stiu ce autogen este,dar este in puncte,curatat bine,polizat si apoi dat cu grund,pe sub ea am la pasaj am bagat silicon acolo unde se inbina aripa cu semiaripa la pasajul roti grund antifon,si acum cand o vopsesc o curata baieti iar si o grunduiesc vopsesc,eu zic ca mai mult de atat nu aveam ce face
|
E ok. Poti sta linistit. Va iesi bine. O poza la final face cat o mie de cuvinte!;)
|
Eu unul zic ca cu sudura aia acolo nu o sa am probleme cativa ani,poze cu masina vopsita joia viitoare,ptr ca astazi plec la munte si joi vin
|
Eu si Andutu TZH ne-am intors din vacanta si ar fi trebuit deja ca masina sa fie vopsita, dar au fost cateva mici intarzieri si masina va fi gata miercuri sau joi, am facut cateva poze cu ea chituita si cu aripa indreptata dar nu le pot posta pentru am o mica problema cu netul acasa si postez de la un prieten8)
|
7 Attachment(s)
Pozele promise!:D
|
banuiesc ca ii dati si emblema jos, si ii trageti un bad boy look nu?...daca tot sunteti acolo:D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Si din pacate am intampinat si o problema urata cu manerul de usa de la sofer,se invarte surubul cu totul si nu stim cum sa il scoatem:( |
Scuze nu vreau sa par carcotas, dar nu e cam mult chit in ea...ar fi pacat sa dai atat ca sa o vopsesti si in cateva luni sa crape chitul, am si eu chituit la prag jos la usa stanga si in soare se vede ca a inceput sa crape...mai ales la aripa nu erea mai simplu de inlocuit, ca nu cred ca este foarte mult una sh in stare buna:?:intreb acu nu dau cu paru...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
vezi aici... |
Daca e facuta de meseriasi nu o sa crape usor asa, dar oricum e ff mult chit... dupa ochiul meu a intrat mai bine de 2 kg, sau ma insel?
|
Quote:
|
Intreaba-l pe vopsitor ca sa stii si tu cu cat e mai grea masina acum ;) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning